Discoverer nieuw schip voor expeditiecruises Silversea

Geplaatst door Redactie op 27 maart 2014 om 11:20 in de categorie Cruise nieuws

Expeditiecruises Silversea DiscovererLuxe cruises-rederij Silversea heeft een nieuw schip gedoopt: de Silversea Discoverer. Het schip is speciaal bedoeld voor expeditiecruises.

Expeditiecruises met de Silversea Discoverer

De Silversea Discoverer is het derde expeditie cruiseschip van Silversea. Het schip werd op 25 maart in Singapore toegevoegd aan de vloot van Silversea. Dat gebeurde met een traditionele leeuwendans en een optreden van bhangra-dansers. Bekijk de video onderaan dit artikel.

Luxe expeditiecruises met Silversea

De Silversea Discoverer is een al bestaand schip dat nu helemaal gerenoveerd is. Het 5218 ton metende schip telt nu 62 all-ocean suites en biedt plaats aan maximaal 120 gasten. Elke suite heedft een bar, koelkast, een royale badkamer en is schitterend gedcoreerd met veel hout en marmer. sommige suites beschikken over een eigen balkon.

De Silversea Discoverer is verder voorzien van onder meer een grote lounge, een buitenrestaurant, een fitnessruimte, een wellness en een compleet nieuw zonnedek.

Meer expeditiecruises Silversea

Met de Discoverer wil Silversea meer expeditiecruises gaan aanbieden. Het schip kan besloten gebieden bereiken, waar grote cruiseschepen niet kunnen komen. Deskundigen zoals ornithologen, geologen en historici verzorgen onderweg lezingen en excursies voor de passagiers. De eerste expeditiecruise staat al gepland. Op 2 april vertrekt de Siversea Discoverer van Broome naar Darwin om een expeditiecruise te maken langs de Australische Kimberley Coast. Silversea nam haar eerste schip voor expeditiecruises, de Prince Albert II, in 2009 in gebruik.

De expeditiecruises van Silversea zijn te boeken bij Kuoni en Cruisetravel.

Discoverer nieuw schip voor expeditiecruises Silversea
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.