Japan-cruises bij Princess Cruises in 2020

Geplaatst door Redactie op 21 januari 2019 om 16:15 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Princess Cruises heeft haar complete programma Japan-cruises voor 2020 bekendgemaakt. De Japan cruises van Princess Cruises variëren in lengte van vijf tot 28 dagen en worden uitgevoerde met de Diamond Princess.

Diamond Princess tijdens een van de Japan cruises bij Kagoshima © Princess Cruises

Diamond Princess bij Kagoshima © Princess Cruises

De Diamond Princess, die plaats biedt aan 2670 passagiers, maakt in 2020 vanuit Tokyo en Kobe meer dan vijftig afvaarten naar meer dan vijftig bestemmingen in elf landen.

Tijdens de Japan-cruises kunnen passagiers de grootste culturele festivals en speciale evenemten in Japan en Zuidoost-Azië beleven. Denk aan de lentebloemen tijd, sta versteld van de kleurenexplosie in de herfst, ontdek de grootste zomerfestivals en vier de feestdagen op verder gelegen bestemmingen als Brunei, Maleisië en de Filipijnen.

Japanse beleving tijdens Japan cruises op de Diamond Princes

De Diamond Princess is speciaal aangepast om een op en top Japanse beleving aan boord te bieden. Ontspan bijvoorbeeld in een traditioneel ‘onsen’ heet waterbad of dineer in het Kai Sushi restaurant.

Het cruise aanbod bestaat onder meer uit:
· Een 8-daagse Japan ontdekkingsreis met het Kumano Vuurwerk Festival, vertrek 15 augustus 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Wakayama, Kumano, Kochi, Kanmon Straits (scenic cruising), Busan, Nagasaki, Gunkanjima (scenic cruising) en Kagoshima.
·Een 9 daagse Japan ontdekkingsreis naar de Lente Bloemen, vertrek 2 april 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Gamagori, Osaka, Kochi, Hiroshima, Busan en Sasebo.
· Een 14 daagse Borneo & Japan cruise, vertrek 30 december 2020 van Singapore naar Tokyo, met aanleg in Bandar Seri Begawan (Brunei), Kota Kinabalu, Manilla, Hong Kong, Taipei, Okinawa, Osaka (Kyoto) en Shimizu (vulkaan Mount Fuji).

De Japan-cruises kunnen nu al geboekt worden. Kijk voor cruiseaanbiedingen bij Cruisewinkel, Dreamlines, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

Japan-cruises bij Princess Cruises in 2020
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.