Shadow

Cruises naar Japan bij Princess Cruises

Princess Cruises heeft haar complete programma cruises naar Japan voor 2025 bekend gemaakt. Als je van Japan houdt, is dit je kans om het beste van dit prachtige land te ervaren. De Japan cruises van Princess Cruises variëren in lengte van 5 tot 28 dagen en worden uitgevoerd met de Diamond Princess.

Diamond Princess tijdens een van de cruises naar Japan bij Kagoshima © Princess Cruises
Diamond Princess bij Kagoshima, maakt weer cruises naar Japan. © Princess Cruises

Van oude tempels en historische kastelen tot bruisende markten en adembenemende tuinen, je zult het beste van Japan beleven tijdens de 35 cruises naar Japan. De cruises naar Japan worden gemaakt van maart tot augustus. De Diamond Princess is gebouwd in Japan en vertrekt vanuit Tokyo (Yokohama) naar 36 bestemmingen in 3 landen.

Grootste Amerikaanse aanbieder van cruises naar Japan

Princess Cruises is naar eigen zeggen de nummer één Noord-Amerikaanse cruisemaatschappij die cruises naar Japan aanbiedt. “Met het cruiseschip vaar je rond langs dit schilderachtige eiland en geniet van de vele festivals, bloemen, legendarische locaties en prachtige landschappen,” zegt John Padgett, president van Princess Cruises. “Ons komende seizoen in 2025 biedt routes en activiteiten die in samenwerking met toerismeorganisaties zijn samengesteld om het beste van lokale kunst, keuken, muziek en popcultuur te laten zien.”

Boek cruises van Princess Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, Zeetours, Captain Cruise, Cruise Travel, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Enkele hoogtepunten van cruises naar Japan:

  • 10- en 11-daagse lente bloemen cruises in maart en april, die alle vier de belangrijkste eilanden aandoen en het bloeiseizoen volgen van zuid naar noord.
  • 9-daagse Zuidelijke Eilanden reizen met twee stops op de Okinawaanse eilanden en twee stops in Taiwan, inclusief een bezoek aan Hualien.
  • 9- en 10-daagse reizen op de Japanse Zee met havens langs de historische Kitamaebune handelsroute.
  • 10-daagse Hokkaido reizen die Otaru (voor Sapporo), Hakodate en Kushiro bezoeken.
  • 10-daagse Japan Explorer reizen die enkele van de meest iconische bestemmingen van het land aandoen, zoals Shimizu (voor de berg Fuji), Osaka of Kobe (voor Kyoto), Hiroshima en meer.
  • Schilderachtige vaart door de Kanmon Straat, het stuk water dat Honshu en Kyushu scheidt.

Festivals in Japan

Het land van de reizende zon staat ook bekend om zijn traditionele zomerfestivals, die vooral in augustus plaatsvinden. Als je in 2025 met Princess naar Japan reist, kun je vier van deze unieke festivals meemaken, zoals het Aomori Nebuta Festival, het Kochi Yosakoi Dance Festival, het Tokushima Awa Dance Festival en het Kumano Fireworks Festival.

Met late-night en overnachtingen in de havens heb je meer tijd om de cultuur en levensstijl te ervaren. Er zijn vier late-night havens, waaronder Aomori (voor het Nebuta Festival), Kochi (voor het Yosakoi Festival), Shimizu (voor de berg Fuji) en Tokushima (voor het Awa Odori Festival).

Als klap op de vuurpijl biedt Princess Cruises een Japan Cruisetour aan, waarmee je een cruise kunt combineren met een landtour voor een diepere verkenning van Kyoto en Tokyo. Je zult de prachtige tuinen van Kyoto bezoeken, bezienswaardigheden bekijken zoals het Nijo Castle, de Kinkakuji Temple (Golden Pavilion), de Great Buddha of Todaiji Temple en de Kasuga Taisha Shrine. Je hebt ook meer tijd om het bruisende Tokyo te verkennen en het UNESCO-werelderfgoed van de berg Fuji te bezoeken, met prachtige uitzichten vanaf Togendai en Lake Ashi.

Unieke ervaring tijdens een cruise naar Japan

De Diamond Princess, gebouwd in Japan, biedt een unieke ervaring die is afgestemd op de regio. Gasten kunnen authentieke gerechten proeven bij Kai Sushi, Japanse geïnspireerde cocktails drinken die zijn gecreëerd door mixologist Rob Floyd, ontspannen in het traditionele Izumi-bad en genieten van folkloristische shows, regionaal entertainment en Japanse feestvieringen. Princess Cruises staat bekend om moeiteloos en persoonlijk cruisen, met eersteklas dineren, bekroonde entertainment, casino’s, zwembaden, fitnesscentra en spa’s, allemaal versterkt door exclusieve MedallionClass-service.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.