Shadow

Kom dit weekend naar de grootste cruisebeurs van Nederland

Cruiseschip©Cruisetravel

Geïnteresseerd in cruises? Kom dan zaterdag 28 en zondag 29 oktober naar Amersfoort. Marktleider Cruise Travel organiseert ‘s lands grootste cruisebeurs in het Leerhotel “Het Klooster”. Hier begint voor velen de vakantie voorpret. Bezoekers van de Cruise Travel beurs kunnen zich laten inspireren door tientallen rederijen uit de hele wereld.

Voorproefje voor de sfeer aan boord

Tijdens de Cruise Travel beurs komt de bezoeker helemaal in de cruisesfeer. Proef bij de chocoladedokter een van haar delicatessen of  roep het vakantiegevoel op aan de cocktailbar. Voel de relaxte sfeer bij de stand met hoogwaardige wellness producten. Ook kan er alvast galakleding worden uitgezocht om in stijl te cruisen. Dit en nog veel meer op de Cruise Travel beurs.

Informeren en inspireren

Op de beurs laten verschillende cruisespecialisten en rederijen de bezoekers kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, rederijen en cruises in groepsverband. Ook zijn er een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die graag hun reiservaringen delen.

Gratis evenement De Cruise Travel beurs is een gratis evenement. De deuren zijn geopend op zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan op www.cruisebeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.