Shadow

Met MSC Cruises vanuit Miami naar Cuba

MSC Cruises voegt Miami toe aan de huidige vaarroute. Dat is niet alleen een aantrekkelijke bestemming maar biedt ook betere aanvliegmogelijkheden voor internationale passagiers. De cruise doet ook Cuba aan met een overnight stay, en dat geeft cruisereizigers tijd om volop te genieten van deze prachtige bestemming.

MSC Armonia©MSC

Vertrek vanaf Miami is vanaf 10 december 2018, zo maakte MSC Cruises bekend. Naast de uitgebreide vaarroute en meer mogelijkheden om de inschepingshaven te bereiken wordt MSC Cruises de enige rederij die een 7-nachten route aanbiedt inclusief een overnight in Havana.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Miami staat internationaal bekend als ‘cruisehoofdstad van de wereld’ en de belangrijkste inschepingshaven. De haven ontwikkelt zich met de bouw van moderne terminal faciliteiten, fantastische accommodatie en buitengewone infrastructuur voor zowel passagiers als goederen. Miami zelf is al een spannende bestemming, met een prachtige skyline, bruisende cultuur, kunst, lekker eten, entertainment en meer. “

Cruises van MSC boeken kan rechtstreeks bij Msccruises.nl of MSCCruises.be. Kijk voor MSC-aanbiedingen ook bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Captain Cruise, Cruisewinkel, Cruise Travel, Sunweb, Stip Reizen en TUI. Bekijk of schrijf reviews over MSC-cruiseschepen.

Makkelijk voor Europeanen

“Miami heeft ook een groter aanbod aan in- en uitgaande reismogelijkheden binnen de US of internationaal”, aldus Onorato. Met Miami als thuishaven hebben de Europeanen en internationale gasten  ook de kans om gemakkelijk een pre- of post-verblijf zoals een campertrip aan hun cruisevakantie toe te voegen vanaf New York, Orlando en andere steden in de United States.

Vaarroute MSC Armonia

De vaarroute, die enige een overnight in Havana heeft, biedt ook het beste van Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico. De nieuwe 7 nachten route van de MSC Armonia ziet er als volgt uit: inschepen op maandag in Miami, de daarop volgende havens zijn Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden), Cozumel (Mexico) en tot slot de Cubaanse Hoofdstad Havana op zaterdag en zondag. In Cuba is er een uitgebreid aanbod excursies rijk aan cultuur en historie. Daarna terug naar Miami. Bekijk welke andere rederijen cruises naar Cuba aanbieden.

banner-cruisereizen

De bezoeken aan Cuba voldoen aan de voorschriften van het Amerikaanse ministerie van Financiën die reisaanbieders toestaat goedgekeurde staatsburgers van de Verenigde Staten naar Cuba te vervoeren om deel te nemen aan activiteiten zoals gedefinieerd door het Office of Foreign Assets Control. Als zodanig bieden alle afvaarten naar Cuba vanuit de Verenigde Staten excursies aan wal die voldoen aan de vereiste voor educatieve uitwisselingsactiviteiten tussen mensen, zoals uiteengezet in de Amerikaanse regelgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.