Shadow

Musical cruises en thema cruises: varen met een extra tintje

Diverse cruisemaatschappijen pakken geregeld uit met bijzondere themacruises. Heel populair zijn bijvoorbeeld de musical cruises waar je, naast al het al aanwezige vermaak aan boord, nog eens extra kunt genieten van bijzonder entertainment. Op deze pagina informeren we je over maatschappijen die thema cruises en musical cruises aanbieden.

AIDA PRima
De AIDAprima vaart Hamburg binnen© Joern Pollex voor AIDA Cruises

Musicalreizen bij AIDA Cruises

AIDA Cruises begint 2024 met twee nieuwe AIDA Specials: De MOIN cruise van 23 tot 30 april 2024 aan boord van AIDA Perla van/naar Hamburg en de FESTIVAL cruise van 7 tot 11 mei 2024 aan boord van AIDA Prima van/naar Hamburg. Beide cruises zijn nu te boeken.

AIDAprima:
Na de succesvolle première van het eerste GLÜCKSGEFÜHLE festival in de zomer van 2023 op de Hockenheimring, geïnitieerd door voetbalwereldkampioen Lukas Podolski en organisator Markus Krampe, werkt AIDA Cruises nu met hen samen om de absolute top festivalacts aan boord te brengen. De line-up bestaat uit rapper, songwriter en acteur Sido, een van Duitslands meest succesvolle housemuziekacts Alle Farben, reggaemuzikant Gentleman, cultband Culcha Candela en Stefanie Heinzmann, een van Zwitserlands meest succesvolle muzikanten.

In de 4-daagse korte reis van Hamburg via Kopenhagen en terug, kunnen gasten zich verheugen op een gevarieerd muzikaal en sociaal programma. Het Theatrium, de Beach Club, de brouwerij, de disco en de Nightfly Bar aan boord van de AIDAprima worden geselecteerde muziekhotspots en bieden het beste van alles: van grote liveoptredens voor een groot publiek tot een dj-sfeer en gezellige huiskamerconcerten. Deze eerste festivalcruise aan boord van een AIDA cruiseschip biedt de perfecte combinatie van vakantie en festivalgeluk op één plek.

AIDAperla
De iconische MOIN Cruise is voor alle AIDA-fans die houden van de zee, de romantiek van de zeevaart en de Noord-Duitse levensstijl. Voor de 7-daagse Noorwegenreis van/naar Hamburg transformeert de AIDAperla in de gezelligste kotter tussen St. Pauli en Stavanger en neemt een aantal van de meest sympathieke karakters van het Noorden aan boord. Zoals de beroemdste Oost-Fries ter wereld: het multitalent Otto Waalkes.

Het kustprogramma wordt gecompleteerd door andere noorderlichten: sfeerkoningen en feestprofessionals Klaus & Klaus, auteur Heinz Strunk en nieuwkomer en shantyster Nathan Evans, die een echte storm veroorzaakte met zijn hit “Wellerman”. Lotto-koning Karl is er ook. Daarnaast:een echt shantykoor, volop mogelijkheden om mee te zingen, te swingen en te feesten, kletsen, zeemansverhalen, Noord-Duitse specialiteiten uit de kombuis en bars, spannende blikken achter de schermen aan boord, maritieme workshops, cultfilms, boeklezingen en vele verrassingen.

Cruises met Aida Cruises kun je direct boeken bij Cruisereizen.nl, TUI, Zeetours, CruiseOnline, Cruisewinkel, Cruise Travel, Corendon en Stip Reizen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.