Shadow

Oasis of the Seas nadert Rotterdam

oasis

Als alles volgens plan gaat loopt het grootste passagiersschip ter wereld dinsdag 30 september de Rotterdamse haven binnen. Het schip is vertrokken vanuit Barcelona en vaart via Malaga en Vigo naar Rotterdam. In de Rotterdamse haven moeten loopbrug en kade worden aangepast voor dit megaschip.

In totaal kunnen op dit schip van rederij Royal Caribbean maximaal 6360 passagiers en een kleine 2400 bemanningsleden aan boord van het 363 meter lange, 60 meter brede en 65 meter hoge schip. Aan boord tref je een kleine ‘wereld’ aan met voorzieningen zoals een surfsimulator, ijsbaan en diverse zwembaden en restaurants. Dit wordt door gasten hoog gewaardeerd.

Wie het schip binnen wil zien komen moet er wel nachtwerk van maken. Volgens het Havenbedrijf Rotterdam komt dit grootste cruiseschip ter wereld dinsdag om middernacht bij Hoek van Holland aan en komt het om 02.00 uur aan bij de Wilhelminapier in Rotterdam.

Minicruise

Volgens de planning vertrekt het cruiseschip ‘s middags rond 12.00 uur richting Keppel Verolme bv voor een grote onderhoudsbeurt.

Vanaf 14 oktober kun je zelf een minicruise maken op de Oasis of the Seas! Tijdens dit unieke, niet te missen cruise-arrangement zullen zelfs doorgewinterde cruisereizigers hun ogen uitkijken. Nog nooit eerder een cruise gemaakt?
Kijk bij Cruisereizen voor het aanbod op de Oasis of the Seas

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.