Shadow

Opgefriste Sapphire Princess naar Middellandse Zee, Noord-Europa en Canada

De Sapphire Princess, een van de achttien cruiseschepen van rederij Princess Cruises, heeft in Singapore een twee weken durende renovatie achter de rug. Het cruiseschip is nu weer klaar om in 2018 en 2019 cruises vanuit Southampton te verzorgen.

Sapphire Princess © Princess Cruises
Sapphire Princess © Princess Cruises

Tijdens de renovatie zijn onder meer de fitness-apparaten vervangen. Ook zijn er verbeteringen uitgevoerd aan de wellness en de ruimtes voor schoonheidsbehandelingen en massages. Ook kunnen de 2670 passagiers die de Sapphire Princess kan ontvangen, winkelen in een nieuwe winkel van Effy-juweliers. Ook andere winkels zijn onder handen genomen. Voorts is er een 15 meter breed led-scherm in het theater aangebracht. En tenslotte werd het logo van Princess-Cruises op de boeg geschilderd.

Maar de verbeteringen zijn nog niet afgerond. In juni 2018 worden de staterooms op de Sapphire Princess voorzien van nieuwe, luxere bedden. Die bedden zijn special ontworpen voor Princess Cruises.

Cruises met de Sapphire Princess in 2018 en 2019

De Sapphinre Princess gaat van mei tot oktober 2018 en van April tot oktober 2019 cruises vanuit Southampton maken. De cruises gaan onder meer naar de Middellandse Zee en Noord-Europa. Ook staat er in 2019 een 24-daagse cruise naar Canada en New-England op het programma.

Interesse in een cruise met de Sapphire Princess? Boeken kan bij onder meer Dreamlines, Cruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

Lees meer cruisenieuws over Princess Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.