Shadow

Passagiers aan het roer op cruise met de Europa 2

cruise met de Europa 2 van rederij Hapag LloydLuxe cruiserederij Hapag Lloyd verzorgt in mei 2016 een verrassingscruise door de Middellandse Zee met het cruiseschip Europa 2. Passagiers bepalen zelf waar de cruise met de Europa 2 deze keer naartoe gaat. Alleen de vertrekhaven en het eindpunt staan vast.

Cruise met de Europa 2 op de Middellandse Zee

Het is de eerste keer dat Hapag Lloyd een verrassingscruise organiseert. Deze cruise met de Europa 2 duurt van 14 tot 24 mei en vertrekt uit Istanbul. De aankomsthaven is Piraeus bij Athene. Voor het tussenliggende traject laat kapitein Christian van Zwamen de passagiers van de Europa 2 stemmen. Ze kunnen kiezen uit een lijst met twintig bestemmingen waaronder Limenas, Kavala, Samos en Mykono. Ook krijgen de passagiers lezingen over de bestemmingen zodat ze precies weten waar ze voor kiezen.

Circusfestival aan boord

Maar deze cruise met de Europa 2 door de Oostelijke Middellandse Zee bevat nog meer verrassingen. Aan boord wordt voor het eerst een circusfestival gehouden. Onderweg naar de volgende cruisebestemming kunnen de opvarenden genieten van de circusacts tijdens het Artistika Circus Festival.
Een cruise met de Europa 2 is te boeken bij onder meer Cruisetravel, Dreamlines, Zeetours

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.