Regent Seven Seas Cruises zet meer vega-gerechten op het menu

Geplaatst door Redactie op 21 mei 2019 om 11:56 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises neemt de menu’s aan boord van haar cruiseschepen flink onderhanden. Vanaf 1 juli 2019 worden bij het ontbijt, de lunch en het diner meer dan 200 culinaire, plantaardige gerechten aangeboden. Op die manier wil de rederij inspelen op de veranderende smaak van cruisereizigers. Die willen steeds meer veganistische of vegetarische levensstijlen volgen of liever plantaardige producten eten.

Groene Som Tam papaya noodle salade © Regent Seven Seas Cruises

Groene Som Tam papaya noodle salade © Regent Seven Seas Cruises

De nieuwe menu’s zijn beïnvloed door gerechten uit de Italiaanse, Griekse, Midden-Oosterse, Koreaanse, Thaise, Vietnamese, Mexicaanse, Italiaanse en Maleisische keuken. Andere noviteiten op de menu’s zijn de Power en Poke Bowls, plantaardige pasta’s en noedels en verfrissende salades en soepen. Exclusieve gerechten zoals de vegaburger Impossible Cheeseburger en een perzikbosbessenvlaai met maïsmeel-amandeltopping maken het menu compleet.

Wereldwijd bestellen ongeveer negen op de tien mensen, die geen veganist zijn, plantaardige maaltijden. De 200 gerechten worden volledig geïntegreerd in de dagelijkse menu’s op Regent’s schepen, in plaats van te worden aangeboden op een apart menu. Het nieuwe aanbod is ontwikkeld door het culinaire team van Regent, onder leiding van Bernhard Klotz, de Vice-President van Food and Beverage. Bernhard heeft over dit nieuwe aanbod overleg gevoerd met Christophe Berg, een wereldberoemde chef-kok, coach in culinair eten en auteur.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises kun je onder meer boeken bij Cruisetravel, Dreamlines, Zeetours, Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Regent Seven Seas Cruises zet meer vega-gerechten op het menu
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.