Shadow

Regent Seven Seas Cruises zet meer vega-gerechten op het menu

Ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises neemt de menu’s aan boord van haar cruiseschepen flink onderhanden. Vanaf 1 juli 2019 worden bij het ontbijt, de lunch en het diner meer dan 200 culinaire, plantaardige gerechten aangeboden. Op die manier wil de rederij inspelen op de veranderende smaak van cruisereizigers. Die willen steeds meer veganistische of vegetarische levensstijlen volgen of liever plantaardige producten eten.

Groene Som Tam papaya noodle salade © Regent Seven Seas Cruises
Groene Som Tam papaya noodle salade © Regent Seven Seas Cruises

De nieuwe menu’s zijn beïnvloed door gerechten uit de Italiaanse, Griekse, Midden-Oosterse, Koreaanse, Thaise, Vietnamese, Mexicaanse, Italiaanse en Maleisische keuken. Andere noviteiten op de menu’s zijn de Power en Poke Bowls, plantaardige pasta’s en noedels en verfrissende salades en soepen. Exclusieve gerechten zoals de vegaburger Impossible Cheeseburger en een perzikbosbessenvlaai met maïsmeel-amandeltopping maken het menu compleet.

Wereldwijd bestellen ongeveer negen op de tien mensen, die geen veganist zijn, plantaardige maaltijden. De 200 gerechten worden volledig geïntegreerd in de dagelijkse menu’s op Regent’s schepen, in plaats van te worden aangeboden op een apart menu. Het nieuwe aanbod is ontwikkeld door het culinaire team van Regent, onder leiding van Bernhard Klotz, de Vice-President van Food and Beverage. Bernhard heeft over dit nieuwe aanbod overleg gevoerd met Christophe Berg, een wereldberoemde chef-kok, coach in culinair eten en auteur.

Bekijk het cruiseprogramma van Regent Seven Seas Cruises.

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises rechtstreeks bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Cruisewinkel, Cruise Travel of Captain Cruise.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.