Shadow

TUI Cruises start cruises naar de Noorse Fjorden en naar ‘nergens’

Op 7 augustus kun je bij TUI Cruises aan boord stappen voor de eerste zevendaagse cruises naar de Noorse fjorden met alleen maar zeedagen. De Mein Schiff 1 en de Mein Schiff 2 varen vanaf Hamburg en Kiel panoramische cruises. Tijdens de zes zeedagen kun je volop genieten van het premium all-inclusive concept aan boord en het uniek uitzicht op het Noorse kustlandschap.

Mein Schiff
©Violetta-Pixabay

De cruises varen met een capaciteit van 60 procent van het normale aantal gasten en gaan naar diverse fjorden zoals de Aurlandsfjord (Flam), de Innvikfjord (Olden), Geirangerfjord (Geiranger) en Hardangerfjord.

Veiligheid aan boord

De gezondheid en veiligheid van gasten en bemanning is een topprioriteit voor TUI Cruises. Daarom zijn de toch al strikte maatregelen nog eens extra uitgebreid. Lees hier wat TUI Cruises doet om corona- en andere virusuitbraken te voorkomen.

Je kunt de cruises met Mein Schiff van TUI Cruises onder andere boeken bij TUI, Dreamlines, Captain Cruise, Zeetours , Cruisewinkel en Kras. Er worden alleen balkonhutten verkocht.

Cruise naar nergens

TUI Cruises houdt nog even vast aan het concept van cruises die nergens aanmeren. Woon je in Malta dan kun je aan boord van Mein Schiff 6 vanaf 29 augustus een vier-daagse trip maken van Malta naar… nergens. Je bent vier dagen uitsluitend op zee.  De ‘cruise to nowhere’ is een primeur voor het eiland, maar het systeem is populair in andere landen. Met deze ‘cruise naar nergens’ hoopt TUI Cruises dat het vertrouwen in het maken van cruises wordt hersteld. De capaciteit aan boord is ongeveer 35 procent van de normaal 2.800 gasten. Dat betekent alle ruimte aan dek en in de restaurants.
Ook deze bemanning zondert zich eerst 14 dagen af voor ze van Duitsland naar Malta varen.

Op de hoogte blijven van het laatste cruisenieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.