Shadow

Yoga cruises op een Star Clipper

starclipperHeerlijk cruisen met een majestueus zeilschip, in een luxueuze omgeving, verwend worden met een super service en af en toe genieten van een yoga sessie! Dat kan op een cruise van Star Clippers. Anders dan de grote cruiseschepen hebben de zeilschepen van Star Clippers een gelimiteerd aantal passagiers.

De luxe zeilschepen varen wereldwijd over zeeën en oceanen. De yoga-sailings van Star Clippers bieden cruisereizigers de kans om, naast zoveel heerlijke dingen aan boord of aan land, ook nog eens te genieten van vrije yoga- en meditatie sessies. Die worden georganiseerd in een adembenemend decor, op het open dek . Ultieme ontspanning voor lichaam en geest.

Elke cruisereis begint met een introductie tot de yoga gevolgd door twee sessies per dag, een power-yoga van zestig minuten in de ochtend en een yoga-oefening bij ondergaande zon, afgesloten door een meditatie. Ook met dit aanbod streeft Star Clippers naar kwaliteit want alles staat onder leiding van Christel Vollmer, een internationaal vermaarde yoga goeroe! Ervaring met yoga is geen vereiste en alle klassen zijn optioneel. Ondertussen wordt het gewone cruiseprogramma afgewerkt.

Cruisen is mogelijk zowel in het zuiden als het noorden van Europa.

Lees ook: Ultiem ontspannen met een wellness-cruise

Delen