Shadow

Canada en New England-cruises met Holland America Line in 2022

Holland America Line heeft het cruiseprogramma voor Canada & New England cruises in 2022 bekend gemaakt. Behalve naar Canada en New England gaan de cruiseschepen van Holland America Line ook naar IJsland, Groenland en Newfoundland.

Boek een Canada en New England cruise met de Nieuw Statendam in 2022.  © Holland America Line
Boek een Canada en New England cruise met de Nieuw Statendam in 2022. © Holland America Line

Cruises naar Canada en New England met Holland America Line

Voor de Canada en New England cruises in 2022 zet Holland America Line de Nieuw Statendam en de Zaandam in. De cruises langs de oostkust van Noord-Amerika worden gemaakt van mei tot en met oktober 2022. Deze Canada-cruises zijn echt cruises waarbij de reis minstens zo belangrijk is als de bestemming. Tijdens de zes- tot acht-daagse cruises ontdekken de passagiers in New England en Canada de mix tussen de Nieuwe Wereld en de Franse flair van het Oude Europa. De Nieuw Statendam is het eerste cruiseschip in de Pinnacle-klasse van Holland America Line dat cruises naar Canada en New England maakt.

Langere cruises naar Canada, IJsland, Groenland en Newfoundland

Er staan ook langere cruises naar Groenland, IJsland en Newfoundland op het programma. Op 3 augustus 2022 vertrekt de Nieuw-Statendam voor een 24-daagse cruise vanaf Boston met zes stops rondom IJsland. Aansluitend worden ook bezoeken gebracht aan Groenland, Nova Scotia en Newfoundland.

De Zaandam maakt in de zomer en herfst 7-daagse cruises tussen Boston en Montréal. De afvaart is steeds in het weekend. In mei en oktober maakt de Zaandam cruises tussen Montréal en Fort Lauderdale in Florida.
En de Nieuw-Statendam maakt 6- tot 8-daagse cruises tusse Boston en Québec met onder meer stops in Bar Harbor, Charlottetown, Sydney en Halifax. Bij de 8-daagse cruises wort ook een bezoek gebracht aan Saint John. Verder heeft de Nieuw-Statendam een aantal 10- en 11-daagse cruises naar Canada en New England in petto.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

Canada-cruises tijdens de ‘Indian summer’

Een deel van de cruises vindt tijdens de herfst plaats, zodat passagiers volop kunnen genieten van de pracht van de ‘Indian summer’. Dankzij het formaat van de Nieuw-Statendam en de Zaandam is het mogelijk om de St. Lawrence-rivier op te varen.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.