Shadow

Carnival Cruise Line in 2019 vaker naar Cuba

Carnival Cruise Line gaat in 2019 twintig extra cruises naar Cuba aanbieden. Die Cuba-cruises worden gemaakt met de Carnival Paradise en komen bovenop de elf reeds geplande Cuba-cruises met de Paradise.

Carnival Paradise in Havanna © Carnival Cruise Line.
Carnival Paradise in Havanna © Carnival Cruise Line.

Cruises naar Cuba zijn razend populair bij de klanten van Carnival Cruises, zo bleek direct al bij de start van de Cuba-cruises in 2017. Eerder al had Carnival Cruise Line zeventien cruises naar Cuba met een ander schip aangekondigd: De Carnival Sensation. Die gaat in 2019 zeventien cruises naar Cuba maken. De vertrekhaven van de Sensation is Miami, terwijl de cruises met de Carnival Paradise worden aangeboden vanaf Tampa, Florida.

De nieuw aangekondigde Cuba-cruises met de Carnival Paradise zijn vijf daagse cruises. Vertrek is op zaterdag vanuit Tampa. Het schip blijft een dag lang of een hele dag met een overnachting in Havanna ligen. Onderweg worden stops gemaakt in Key West en Cozumel.

Tijdens de Cuba-cruises hebben cruisepassagiers keuze uit bijna twintig verschillende excursies aan land. Aan boord is het entertainment helemaal in Cubaanse stijl, met onder meer salsales, lezingen over Cuba en shows.

Renovatie voor de Carnival Paradise

Carnival Paradise © Carnival Cruise Line.
Carnival Paradise © Carnival Cruise Line.

De Carnival Paradise onderging begin 2018 een grote opknapbeurt. Het schip kreeg 38 nieuwe hutten, 98 bestaande staterooms werden uitgebreid met balkons en er werd een waterpark toegevoegd. Ook werden nieuwe restaurants en bars toegevoegd zoals de Guy’s Burger Joint, de RedFrog Rum bar bij het zwembad, een Mexicaans restaurant en een tequilla-bar. Ook kreeg het schip de beschikking over een 9-holes minigolf en een speelzone.

Bekijk aanbiedingen voor cruises van Carnival Cruise Lines bij Zeetours, Captain Cruise, Cruisewinkel, Cruise Travel en CruiseReizen.nl.

Update: Ook Carnival-dochter Seabourn heeft inmiddels toestemming gekregen om Cuba-cruises te maken.  De Seabourn cruises naar Cuba beginnen in november 2019. Er staan vijf cruises gepland van 11, 12 en 14 dagen.

Meer berichten over Carnival Cruise Line

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.