Shadow

Celebrity Cruises rolt snel internet uit op bijna alle schepen

Luxe cruiserederij Celebrity Cruises gaat op alle schepen supersnel draadloos internet aanbieden onder de naam Xcelerate.

naturistencruise Celebrity Constellation

Tot dusverre was Xcelerate alleen beschikbaar op de Celebrity Reflection, maar vanaf april 2016 wordt het dus ook op de andere cruiseschepen van Celebrity ingevoerd. Alleen op de Celebrity Xpedition, dat het gehele jaar cruises aanbiedt rond de Galapagos Eilanden, zal het snelle internet nog niet beschikbaar komen.

Prijzen draadloos internet

Celebrity biedt diverse pakketten aan voor Xcelerate, die zowel aan boord alsook voorafgaand aan de cruise geboekt kunnen worden. Prijzen voor onbeperkt gebruik tijdens de cruise starten vanaf USD 140 per persoon voor 5 tot 9 dagen cruises en vanaf USD 199 per persoon voor cruises van 10 dagen of langer.

Cruises van Celebrity Cruises kun je rechtstreeks boeken bij onder meer CruiseReizen.nl, Corendon, CruiseOnline, Zeetours, Cruise Travel, Stip Reizen en Sunweb.

Internet op zee wordt de laatste jaren steeds beter, sneller en betaalbaarder. Verschillende cruisemaatschappijen experimenteren met Starlink, het satellietnetwerk van SpaceX van Elon Musk.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.