Culinaire cruises Seabourn

Geplaatst door Redactie op 15 juli 2013 om 16:40 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Decruisegids: Seabourn SojournCruisemaatschappij Seabourn nodigt hoog aangeschreven chef-koks en een award-winnende wijnmaker uit aan boord van haar cruiseschepen, als onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Culinaire cruises bij Seabourn brengen topchefs aan boord!
Tijdens de culinaire cruises bij Seabourn mengen culinaire sterren zich op vier Seabourn schepen onder de gasten om kookdemonstraties en wijnproeverijen te geven. Daarnaast delen ze ervaringen en gerechten met aanwezige gasten, die ook vragen kunnen stellen.

“Wij zijn vereerd om deze bijzondere mensen te verwelkomen aan boord van onze cruiseschepen,” zegt John Delaney, senior vice president, marketing en sales bij Seabourn. “Mooie gerechten en goede wijnen zijn een belangrijk onderdeel van onze Seabourn cruises. Met dit programma gaan onze gasten zeker genieten van de kennis en inzichten van deze culinaire sterren.”

Culinaire cruises bij Seabourn voor fijnproevers

De culinaire cruises van Seabourn starten met Lars Kronmark, uitvoerend instructeur bij het Culinary Institute of America in Greystone (Verenigde Staten). Hij is van 4 tot 25 juli 2013 te gast op de Seabourn Pride (208 passagiers) tijdens de ‘Midnight Sun’ cruise.

Jeremy Bloor, uitvoerend chef bij het OXO Tower Restaurant in London (Verenigd Koninkrijk), vaart van 3 tot 24 september 2013 samen met wijnmaker Gary Eberle van Eberle Winery in Paso Robles (Verenigde Staten). Zij zijn 21 dagen te gast op cruiseschip de Seabourn Sojourn (450 passagiers) en varen van Dover (Engeland) via Reykjavik (IJsland) en Qaqortoq, (Groenland) naar Montreal (Canada).

Als vierde gast vaart patisserie chef Kaushik Chowdhury – verbonden aan het Fairmont Dubai Hotel, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) – mee van 12 tot 30 oktober 2013 met de Seabourn Odyssey (450 passagiers).

Tot slot is chef-kok, schrijver en mediapersoonlijkheid Marisol Simon van 7 tot 25 november te gast op de Seabourn Legend (208 passagiers). Zij vaart 18 dagen mee met de ‘Wonders of Arabia and India’ cruise.

Culinaire cruises, kunst, wetenschap en geschiedenis

Het aan boord brengen van bovengenoemde chef-koks is een onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Naast de culinaire cruises wordt ook aandacht besteed aan de thema’s kunst, cultuur, bestemmingen, hedendaagse gebeurtenissen en geschiedenis, beroemdheden en wetenschap..

De schepen van Seabourn doen meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld aan met cruises van 7 tot 100 dagen. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis met de ruime, zorgvuldig ingerichte suites, uitstekende diners op locatie, open bars, goede wijnen geserveerd bij de lunch en het diner en een ontspannen, gezellige sfeer.

Overigens is Seabourn niet de enige maatschappij die culinaire cruises aanbiedt. Ook Holland America Line vaart regelmatig met chefkoks rond die een culinair programma aan boord verzorgen.

Meevaren op deze culinaire cruises? Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Culinaire cruises Seabourn
4 (80%) 1 vote[s]

Delen

Comments are closed.