Shadow

Ontdek de wereld met de eerste wereldcruise van MSC Cruises

De MSC Magnifica maakt in 2019 de eerste wereldcruise van MSC CruisesDe MSC Magnifica maakt vanaf 5 januari 2019 een unieke wereldcruise van 119 dagen. De wereldreis voert passagiers naar 49 unieke bestemmingen verspreid over 6 continenten. Het is de eerste wereldcruise van MSC Cruises.

De MSC World Cruise wordt uitgevoerd door het grootste en modernste schip op het gebied van wereldcruises. De MSC Magnifica vertrekt op 5 januari 2019 vanuit Genua zal daar 119 dagen later na een reis om de wereld weer terugkeren. Varend langs zes continenten, waarbij 49 fantastische bestemmingen in 32 landen worden aangedaan, is dit een unieke wereldcruise waarbij dromen van reizigers werkelijkheid worden.

Eerste wereldcruise van MSC Cruises boeken

Tijdens de eerste wereldcruise van MSC Cruises zullen passagiers fantastische nieuwe ervaringen op doen, zegt MSC Cruises’ Chief Executive Officer Gianni Onorato. “Als één van de meest internationale cruiserederijen ter wereld is het creëren van een wereldcruise logische stap. Uiteraard hebben wij dit volledig in de stijl van MSC Cruises gedaan met het best mogelijk schip- MSC Magnifica- om optimaal van de reis te kunnen genieten.” De wereldcruise van MSC Cruises is te boeken bij onder meer Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen.

Hoogtepunten van de eerste wereldcruise van MSC Cruises

MSC Magnifica MSC Aurea Spa
MSC Aurea Spa op de MSC Magnifica © Ivan Sarfatti

Tijdens de 119 dagen durende wereldcruise van MSC Cruises varen cruisepassagiers langs historische haven, kosmopolitische steden en exotische eilanden. De hoogtepunten van deze cruise zijn onder meer:

-Exotische en onbekende bestemmingen: Van de warmte van de archipel van Tonga en de heldere wateren van Bora Bora naar de bloeiende cultuur van Cartagena en de oase van Aqaba. MSC Cruises heeft 49 felbegeerde bestemmingen over de wereld geselecteerd waarvan een aantal alleen tijdens deze reis worden aangedaan. De MSC World Cruise biedt reizigers tevens de mogelijkheid om Nieuw -Zeeland, Fiji en de Malediven te ontdekken. Tevens zal er een reeks eilanden in de Caribbean worden aangedaan.

De exclusieve voordelen van de wereldcruise van MSC

– Exclusieve en ongeëvenaarde ervaringen aan land: MSC Cruises gaat verder in haar belofte om authentieke ervaringen aan land aan te bieden die voldoen aan ieders wens. Bijvoorbeeld snorkelen in de lagune van Moorea en een tour door Nga Bay Nationaal Park. Reizigers kunnen de lokale cultuur te ervaren en vijftien gratis excursies maken

-Met een gemiddelde aanlegtijd van 13 uur per haven hebben reizigers meer dan genoeg tijd om iedere bestemming optimaal te leren kennen en te kunnen genieten van de lokale cultuur en activiteiten.

-Op populaire bestemmingen met een breed scala aan activiteiten heeft MSC Cruises extra tijd ingepland zoals vier volle dagen in de Stille Oceaan, drie volle dagen in Los Angeles en drie volle dagen op Hawaï.

-Tijdens de reis van 118 nachten aan boord zal MSC Cruises er voor zorgen dat gasten zich nog meer thuis voelen dan op iedere andere cruise dankzij diverse kortingen aan boord waaronder op de wasservice. Ieder detail zal er voor zorgen dat het makkelijker is dan ooit om de reis van je leven te kunnen maken.

Op wereldcruise met de MSC Magnifica

De MSC Magnifica is gebouwd in 2010 en biedt plaats aan 2518 gasten en 1038 bemanningsleden. Het heeft volgens MSC Cruises de hoogste ratio balkonhutten, service van hoge kwaliteit, authentieke eetgelegenheden waaronder vier restaurants en 11 bars en een breed scala aan entertainment en recreactieve activiteiten. Van gastronomische restaurants waar gerechten met verse ingrediënten worden geserveerd tot entertainment van wereldklasse met inbegrip van een casino, een panoramische discotheek, een 4D-bioscoop en nog veel meer. Cruisepassagiers zullen de aandacht voor ieder detail voelen, het handelsmerk van MSC Cruises.

Hoewel er tal van activiteiten op zee zijn kunnen reizigers er ook voor kiezen om te ontsnappen naar een van de vele paradijzen aan boord. Zoals de MSC Aurea Spa met traditionele Balinese massages die nergens anders op zee gevonden kunnen worden, met daarnaast ook een sauna, Turks stoombad en een speciale kamer voor schoonheidsbehandelingen en thalassotherapie.

Lees meer nieuws over MSC Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.