Shadow

Exclusief Club Orange-programma op alle HAL-schepen

Het nieuwe, maar nu al populaire Club-Orange – premium-programma wordt in oktober 2019 uitgebreid naar alle cruiseschepen van Holland America Line. De cruisemaatschappij heeft dat op 12 september bekend gemaakt.

Club Orange-passagiers hebben een eigen restaurant op de Koningsdam en de Nieuw-Statendam © Holland America Line
Club Orange-passagiers hebben een eigen restaurant op de Koningsdam en de Nieuw-Statendam © Holland America Line

Club Orange is een exclusief en beperkt verkrijgbaar pakket waarvoor passagiers moeten bijbetalen. Cruisereizigers die dit pakket bestellen, krijgen de best mogelijke hut-upgrade binnen hun geboekte klasse, en een speciaal ‘Captain’s Choice’-event aan boord. Dat event kan bestaan uit een van de speciale geplande ervaringen aan boord, zoals een kijkje achter de schermen, winkelen op tijden dat de shops officieel nog gesloten zijn of een informele bijeenkomst met de artiesten uit de Music Walk.

Private-dining en met voorrang aan boord met Club Orange

Ook kunnen Club-Orange-passagiers genieten van ‘private dining’, een concierge-hotline en priority-toegang. Die priority-toegang geldt zowel bij de inscheping, het weer van boord gaan, maar ook als er met tenders naar de wal gevaren moet worden. Ook hebben Club-Orange-leden als voordeel dat ze met voorrang kunnen reserveren voor alternatieve restaurants. Op de meeste schepen zal een apart gedeelte van het restaurant gereserveerd worden voor Club-Orange-passagiers. De Koningsdam en de Nieuw-Statendam beschikken over een apart Club Orange restaurant dat elke dag geopend is voor het ontbijt en het diner. Op alle schepen wordt het menu uitgebreid met een aantal gerechten die exclusief voor Club Orange-cruisegangers zijn.

Passagiers in de Neptune- en Pinnacle-suites krijgen de Club-Orange-voordelen gratis, met uitzondering van de upgrades en het evenement aan boord. Het Club Orange pakket kost 35 dollar per persoon per dag op de Koningsdam en de Nieuw Statendam. Op de andere HAL-schepen kost het 25 dollar per persoon per dag. (prijzen 2019).

Club Orange is nu nog op negen schepen van Holland America Line verkrijgbaar, maar vanaf oktober 2019 op alle schepen. Het pakket moet voor vertrek van de cruise gereserveerd zijn en is niet aan boord te boeken.

Cruises van Holland America Line kun je boeken bij onder meer Kras, Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Dreamlines en Stip Reizen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.