Hoe reilt en zeilt een cruiseschip?

Geplaatst door Redactie op 24 april 2013 om 17:59 in de categorie Cruise nieuws

fantasiaWie heerlijk geniet van een welverdiende vakantie op een cruiseschip heeft vaak niet in de gaten wat er allemaal nodig is voor zo’n ogenschijnlijk simpele cruisevakantie. Want zowel voor als achter de schermen wordt hard gewerkt om ales mogelijk te maken. Nieuwsgierig naar wat er allemaal voor nodig is om een cruiseschip goed te laten ‘reilen en zeilen’? Neem dan een kijkje behind the scenes bij MSC Cruises.

Hoe leuk is het om die wondere wereld van het cruisen te ontdekken en te zien hoe het logisitieke aspect werkt. Hoe gaat de crew om met de veiligheid aan boord? En hoe kunnen zoveel mensen tegelijkertijd op hun wenken bediend worden? Gasten aan boord van de MSC schepen in de Fantasia en Musica klasse kunnen de geheimen ontdekken in de nieuwe tour, genaamd “The Big Reveal: Come & See How We Do It”.

Sneak Peek

De tour geeft een unieke sneak peek van hoe het er op een cruiseschip aan toe gaat. In kleine groepjes worden de ‘off-limits’ zones van het schip bezocht, waaronder een kijkje in de scheepskeuken, de voedsel opslag, backstage bij het theater, de plek waar al het wasgoed wordt weggewerkt en –op de  schepen in de Fantasia klasse- een bezoekje aan het exclusieve MSC Yacht Club gedeelte. De tour sluit af met een speciale kookdemonstratie waarbij uiteraard geproefd mag worden. Gasten die genieten van een cruise van zeven dagen of meer kunnen “The Big Reveal” tour van ongeveer tweeënhalf uur boeken. De mediterane way of life van MSC Cruises komt vanaf nu dus nog dichterbij voor nieuwsgierige aagjes…

Waardeer dit artikel

Delen

Comments are closed.