Shadow

Meevaren op het grootste cruiseschip ter wereld

oasis-of-the-seas

De Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld, vertrekt 14 oktober 2014 vanuit Rotterdam naar Southampton. En u kunt nu voor een hele scherpe prijs meevaren.
De Oasis of the Seas is eigendom van cruisemaatschappij Royal Caribbean Cruises Ltd en is sinds 2009 in de vaart. Het cruiseschip is 360 meter lang, 60,5 meter breed op het breedste punt en kan bij een maximale bezetting 7300 passagiers vervoeren. De worden in de watten gelegd door 2165 bemanningsleden. De Oasis of the Seas gaat in 2014 voor een korte onderhoudsbeurt in het droogdok van de Keppel Verolme scheepswerf in Rotterdam. Daarna vertrekt het naar Southampton.

Minicruise naar Southampton met Oasis of the Seas

Iedereen kan nu voor een zeer scherpe prijs een nacht met de Oasis of the Seas meevaren tijdens een minicruise naar Southampton. Zo kan men op dek 8 een wandeling door Central Park maken en in de draaimolen aan de Boardwalk op dek 4 plaatsnemen. Typisch Amerikaanse lekkernijen zoals een Ben en Jerry ijsje en een onvervalste hamburger bij Johnny Rockets ontbreken uiteraard niet. Sportievelingen kunnen gebruik maken van de klimmuren of de Flowrider surfsimulatoren.

Boeken kan vanaf vrijdag 22 november 2013 bij Cruise Travel. De minicruise is inclusief terugreis per ferry en met Cruise Travel reisbegeleiding.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.