Shadow

Met decruisegids.nl gratis naar de Vakantiebeurs

Thema VAARVakantiebeursWil je gratis naar de Vakantiebeurs 2014? Doe dan nu mee aan onze prijsvraag en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs!  De Vakantiebeurs 2014 wordt gehouden van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vijf dagen kun je kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld. En natuurlijk ook met alle cruises die aangeboden worden naar de diverse bestemmingen.

Gratis kaarten Vakantiebeurs 2014

Via decruisgids.nl kun je gratis kaarten voor de Vakantiebeurs winnen. Like een van de artikelen op onze site op Facebook door op de Like-knop bovenaan een pagina te klikken. Meld je ook aan voor onze gratis nieuwsbrief, en je krijgt vanzelf bericht als je gewonnen hebt. Deze actie loopt tot en met 27 december 2013.  Door deelname verklaar je dat je de spelvoorwaarden gelezen hebt en daarmee instemt.

Vakantiebeurs 2014 praktisch

Vakantiebeurs 2014, woensdag 15 t/m zondag 19 januari, Jaarbeurs Utrecht. Kaarten aan de kassa kosten € 15,50. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.