Shadow

Middellandse Zee cruises met Seabourn

Drie cruiseschepen van cruisemaatschappij Seabourn zullen in 2014 langs de kuststeden, jachthavens en pittoreske eilanden in de Middellandse Zee cruisen. Er staan diverse Middellandse Zee cruises op het programma.

Middellandse Zee cruise: Barcelona, Athene en Monte Carlo

Seabourn Sojourn

Seabourn Sojourn biedt een serie van 10-daagse cruises met vertrek Barcelona, Athene en Monte Carlo aan, waarbij havens aan de Italiaanse en Franse Riviera en bij de Griekse eilanden worden bezocht. De meeste cruises kunnen worden gecombineerd tot circa 30 dagen zonder dezelfde havens te bezoeken, waarbij tot wel 10 procent extra besparingen behaald kunnen worden, al genietend van de ultieme Middellandse Zee cruise ervaring.

Europese cruises bij cruisemaatschappij Seabourn

Cruisemaatschappij Seabourn heeft een schema met bijna honderd afvaarten aan Europese cruises voor het 2014 seizoen bekendgemaakt. De schepen van Seabourn doen meer dan 150 verschillende bestemmingen aan op cruises van zeven tot 21 dagen lang. In 2013 won Seabourn de prijs voor beste service op kleine cruiseschepen.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises