Shadow

Nieuwe Europese cruises bij Seabourn in 2014

Cruisemaatschappij Seabourn Cruise Line heeft een schema met bijna honderd afvaarten aan Europese cruises voor het 2014 seizoen bekendgemaakt. De schepen van Seabourn ontdekken meer dan 150 verschillende bestemmingen op cruises van zeven tot 21 dagen lang, al varend van de Arctische Oceaan en de indrukwekkende fjorden van Noorwegen tot aan de prachtige Griekse en Dalmatische eilanden en de Zwarte Zee.

Europese cruises van Seabourn

Seavbourn Odyssee

Het aanbod aan Europese cruises in 2014 omvat een selectie aan intrigerende routes die een gevarieerde en interessante mix laten zien van bekende havens, maar ook de kleinere, minder bekende en verborgen havens aandoen. Meer dan 20 bestemmingen/havens worden aangedaan die de afgelopen jaren niet zijn bezocht door de schepen van Seabourn. Overnachtingen in een aantal populaire steden zoals Sint Petersburg, Londen, Bordeaux, Venetië, Sevilla, Istanbul, Malta, Barcelona, Kopenhagen, Rouen (Parijs) en Amsterdam zijn ook opgenomen in het schema, zodat gasten de tijd hebben om deze topbestemmingen te bezoeken. In veel van de Middellandse Zee cruises zit ook een zogenaamde ‘Marina Dag’ waar gasten kunnen genieten van een aangeboden watersportactiviteit zoals kayakken, waterskiën, zeilen, zwemmen of een van de andere activiteiten.

Europese cruises langs de Atlantische kust

Seabourn Legend doet twee cruises langs de Atlantische kust van West Europa, tussen de Mediteranee en de zomerreizen in Scandinavië. Seabourn Legend biedt negen tot 12-daagse cruises in de Baltische Oceaan en Scandinavië aan, alsook de Noorse Fjorden en een 21-daagse cruise naar Spitsbergen en de Noordkaap die aanschuurt tegen de rand van het poolijs in de Arctische Oceaan. Ter aanvulling zal de Seabourn Legend op een eenmalige 15-daagse rondreis/cruise van London naar de Britse eilanden, Ierland en België zeilen. Seabourn won in 2013 de prijs voor beste service op kleine cruiseschepen.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *