Shadow

Seabourn beste cruisemaatschappij qua service

Lezers van het magazine Travel + Leisure hebben Seabourn Cruise Line uitgeroepen tot beste cruisemaatschappij in de categorie ‘Best Small-Ship Cruise Service 2013’.

Seabourn spirit

Met een score van 96.92 wint Seabourn de prestigieuze prijs voor de vijfde keer op rij. Cruisemaatschappij Seabourn liet de nummer twee SeaDream Yacht Club (94.76) en de nummer drie Silversea Cruises 94.31 ver achter zich.

Beste cruisemaatschappij met service

Seabourn-topman Richard Meadows is dolblij dat Seabourn wederom tot beste cruisemaatschappij wat betreft service is uitgeroepen. “Iedereen bij Seabourn deelt de missie om de beste service van de wereld te geven”, de zegt Seabourn president. “We hebben elegante schepen, heerlijke gerechten en varen naar veel gewilde bestemmingen. Maar de nummer één reden waarom onze gasten blijven terugkomen is de kwaliteit in dienstverlening die zij ontvangen van onze crew. Dit is duidelijk hun award.”

Meer cruise-prijzen voor Seabourn

Seabourn houdt consequent de hoogste plaatsen bezet met het winnen van de meest prestigieuze prijzen in de reisbranche. In 2007, 2009, 2010, 2011 en 2012 won Seabourn al de award voor ‘World’s Best Small-Ship Cruise Line’, de prijs voor beste cruisemaatschappij onder de kleine rederijen van de lezers van Travel + Leisure Magazine. Ook de Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards werd al meerdere malen gewonnen. Daarnaast heeft de American Academy of Hospitality Sciences, Seabourn bekroond met de eerste Six Star Diamand Award.

Seabourn beste cruisemaatschappij met service

Het winnen van de award voor ‘World’s Best Cruise Service 2013′ is een bewijs van het vermogen van Seabourn om de juiste mensen te werven, op te leiden en te behouden om zo de hoge standaarden aan boord te behouden. Seabourn selecteert zorgvuldig professionals met ruime ervaring in dienstverlening en in het werken bij zessterren bedrijven. Seabourn heeft een van de hoogste ratio’s van de verhouding tussen bemanning en gasten in de branche, met bijna één personeelslid per gast.

Service bij Seabourn

Seabourn’s bekroonde service is ook te danken aan de unieke filosofie aan boord van de cruise schepen. Alle zes de cruise schepen stralen een relaxte sfeer uit die zorgt voor een ontspannen sfeer onder de gasten. Ook de keuken aan boord van de cruiseschepen heeft bijgedragen aan het behalen van de award. Op verschillende locaties aan boord wordt elke dag top kwaliteit uitgeserveerd, onder het genot van rustige achtergrond muziek tot live entertainment. Samen met een stijlvolle elegantie in design en de kwaliteit van de inrichting, de Seabourn schepen bieden één van ’s werelds beste vakantiemogelijkheden en zorgen voor een uitzonderlijke belevenis aan boord.

Seabourn verzorgt onder meer Middellandse Zee cruises, Noord-Europese cruises en cruises in de Adriatische Zee.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises