Shadow

MSC Cruises wint Kids Cruise Award

Met een score van maar liefst 9,2 heeft MSC Cruises de Kids Cruise Award in de wacht gesleept.

Online cruiseverkoper Captain Cruise vroeg haar klanten de verschillende rederijen te beoordelen en op het gebied van reizen met kinderen liet MSC Cruises de concurrentie ver achter zich. De mediterrane rederij werd geroemd om de professionele begeleiding, het brede activiteitenaanbod en de aparte kindermenukaart met lekkere én gezonde gerechten. Ook over de Teencard, een prepaid creditcard voor de oudere kinderen, zijn de ondervraagden enthousiast. En dan is er nog het prijskaartje: bij MSC Cruises reizen kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

Erkenning

Managing Director van MSC Cruises, Erik Schuffel, beschouwt de Kids Cruise Award als een mooie erkenning: “Binnen onze rederij houdt een groot aantal mensen zich bezig met de kinderprogrammering en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en producten voor kids. Er zijn steeds meer kinderen aan boord en die willen we natuurlijk zo veel mogelijk laten genieten. Danslessen in MTV stijl, sporttoernooien, DJ’s – we trekken alle registers open! Natuurlijk vergeten we ook de ouders niet. Als tegenhanger van de kinderprogramma’s is er de Yacht Club. In dit besloten deel van het schip draait het om luxe, rust en ontspanning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen aan boord geniet, van jong tot oud en van feestbeest tot rustzoeker. Deze Award is de kers op de taart.”

Cruises van MSC boeken? Kijk voor aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Captain Cruise, Cruisewinkel, Stip Reizen en TUI. Of boek rechtstreeks bij Msccruises.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.