Shadow

Nieuw vlaggenschip AIDAprima op weg naar doop in Hamburg

AidaPrimaCruiserederij Aida Cruises kreeg deze week de overgedragen van Mitsubishi Heavy Industries Ltd. De AidaPrima is het nieuwe vlaggenschip van Aida Cruises en is onderweg naar Hamburg. Daar wordt het schip op 7 mei 2016 wordt gedoopt tijdens de 827ste verjaardag van de haven van Hamburg.

De AIDAprima is het elfde schip van de Duitse cruisemaatschappij. Tijdens een officiële ceremonie is het schip 14 maart aan AIDA overgedragen in aanwezigheid van Michael Thamm, CEO van de Costa Group, en Felix Eichhorn, President van AIDA Cruises. De volgende dag is het schip vertrokken uit Nagasaki naar Hamburg, de nieuwe thuishaven.

Vanaf 30 april dit jaar maakt de AIDAprima 7-daagse cruises langs West-Europa’s mooiste hoofdsteden zoals Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam. Voordat de metropolencruise haar primeur beleeft, vertrekt op 25 april een 4-daagse minicruise van Hamburg naar Southampton/Londen. Op 7 mei vindt de officiële doop plaats, als hoogtepunt van de festiviteiten rondom de 827e verjaardag van de haven van Hamburg.

AIDAprima is het eerste schip van een geheel nieuwe generatie zeer energiezuinige AIDA schepen. Het schip is 300 meter lang en 37,6 meter breed en telt in totaal 1643 hutten, 18 bars en 12 restaurants. Lees hier hoe je hutten en suites op cruiseschepen uitzoekt.

Bekijk het aanbod aan cruises op de Aida Prima bij onder meer CruiseReizen.nl, DreamlinesKrasCruisewinkelZeetours, Stip Reizen, Captain Cruise en Cruisetravel.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.