Shadow

Win een cruise met Holland America Line

HAL MS OostdamEntertainment tijdens cruises is altijd heel belangrijk. Recentelijk lanceerde Holland America Line het ‘Dancing with the Stars op zee’ boordprogramma. Gasten hoeven geen professionele dansers of bekendheden te zijn om te strijden met sommigen van de beste dansers aan boord.

‘Dancing with the Stars op zee’ behelst een danswedstrijd met 15 getalenteerde gasten die elk een schip binnen de vloot van Holland America Line vertegenwoordigen. Hiermee maken ze kans op een gratis cruise en mogelijke deelname aan de Mirror Ball Trophy op de winnaarscruise. Deze winnaarscruise vertrekt met de ms Nieuw Amsterdam op 12 januari 2014.

Danswedstrijd Holland America Line

Het programma is al gestart met de cruises die op of na 23 februari 2013 vertrokken en wordt vervolgd op schepen met vertrekken tot en met 25 november. Elke afvaart op alle 15 schepen binnen de Holland America Line vloot kent het “Dancing with the Stars op zee” programma. Dit progamma is inclusief gratis danslessen onder begeleiding van de dansprofessionals van het schip aan boord en eindigt met een uiteindelijke danscompetitie.

Gratis cruise

“Danslessen zijn voor veel van onze gasten vaak het hoogtepunt van onze scheepsactiviteiten aan boord en ‘Dancing with the Stars op zee’ heeft een nieuwe prikkel gegeven aan deze evenementen”, aldus Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales en gastprogramma’s van Holland America Line. “Geoefende dansers hebben de kans om de strijd aan te gaan met hun medepassagiers gedurende de cruise en wanneer zij de finale halen, winnen ze niet alleen een gratis cruise  met de winnaarscruise maar maken ze ook kans op het winnen van een speciale versie van de show’s bekende Mirror Ball Trophy.”

Winnaarscruise Holland America Line

Gasten van alle dansniveaus die kiezen om zichzelf met lessen naar een hoger plan te tillen kunnen meedoen aan de uiteindelijke danswedstrijd en kans maken op een winnaarscruise met vertrek 12 januari 2014 waar ook professionele dansers en bekendheden uit de populaire ABC (aan boord) show aanwezig zullen zijn. Na de eerste selectierondes, worden finalisten gekoppeld aan een dansprofessional van Holland America Line om op te treden in een van de reguliere shows en zo op het podium in de show lounge te strijden met hun medegasten aan boord.

Een jury bestaande uit scheepsofficieren, dansprofessionals aan boord en overige cruise staff beoordelen de optredens van de deelnemers die gecombineerd worden  met een publieksscore om zo tot een totaalresultaat te komen en de winnaar per cruise te bepalen. In december 2013 ontvangen de winnaars van het kampioenschap met de hoogste score van elk van de 15 schepen een gratis buitenhut op de winnaarscruise met vertrek 12 januari 2014 om hier te strijden voor de grote finale.

Professionele dansleraar Holland America Line

Op deze winnaarscruise treden de 15 winnaars met hun professionele dansleraar van Holland America Line op in de show lounge voor de gasten aan boord, bekendheden en andere professionele dansers. Het winnende koppel gaat naar huis met de begeerde Mirror Ball Trophy en de titel ‘Winnaar Holland America Line’s “Dancing with the Stars op zee’

De cruise met vertrek 12 januari 2014 is een exclusieve “Dancing with the Stars op zee’ themacruise met bekende dansers and bekendheden uit de populair aan boord show ABC. Evenementen bestaan onder meer uit danslessen met de dansprofessionals aan boord, de kans om dansprofs en bekendheden te ontmoeten, foto’s te maken en vragen te stellen. Daarnaast wordt er een speciale modeshow met showkostuums gehouden.

Vijf “Dancing with the Stars op zee” themacruises zijn er gepland voor de rest van het jaar en begin 2014. Op dit moment staat gepland:

 • 22 juni 2013, ms Veendam, 7-daagse reis Canada & New England
  Professionele dansers: Chelsie Hightower en Mark Ballas.
  Bekendheden: Shawn Johnson..
 • 30 juni 2013, ms Oosterdam, 7-daagse reis Alaska
  Professionele dansers: Kym Johnson en Tristan MacManus.
  Bekendheden: Carson Kressley, Shawn Johnson en Sabrina Bryan.
 • 7 juli 2013, ms Oosterdam, 7-daagse reis Alaska
  Professionele dansers: Kym Johnson en Tristan MacManus.
  Bekendheden: Carson Kressley, Shawn Johnson en Sabrina Bryan.
 • 5 jan 2014, ms Nieuw Amsterdam, 7-daagse reis Eastern Caribbean
  Professionele dansers: nog onbekend.
  Bekendheden: Sabrina Bryan.
 • 12 jan 2014, ms Nieuw Amsterdam, 7-daagse reis Western Caribbean
  Professionele dansers: nog onbekend.
  Bekendheden: Sabrina Bryan.

Delen