Shadow

Zomercruises 2016 met ms Koningsdam boeken

Sinds maandag 9 februari 2015 zijn de Europese cruises met ms Koningsdam voor de zomer van 2016 te boeken. Ook de maiden voyage van de Koningsdam, een 13-daagse cruise vanuit Civitavecchia (Italië) naar Amsterdam met vertrek op 9 mei 2016, is vanaf 9 februari te boeken.

Holland America Line Koningsdam

Gedurende de eerste reis van de Koningsdam vindt in Rotterdam een speciale doopceremonie plaats, gevolgd door een overnachting in Amsterdam met vuurwerk en festiviteiten. Boekingen voor de eerste vaart van het ms Koningsdam door het Middellandse zeegebied zijn afgelopen december geopend en zijn erg populair.

Zomercruises 2016 met Koningsdam van start

“We zijn erg verheugd dat het boekingsseizoen voor de zomercruises van 2016 met de Koningsdam van start gaan en in het bijzonder blij met het feit dat we de eerste cruise van dit bijzondere schip, met de officiële doopceremonie, kunnen aankondigen,” aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. “De zomercruises op het ms Koningsdam bieden uiteenlopende en fascinerende routes. De cruises zijn nu al zeer populair dus we raden onze gasten aan op tijd te boeken. “

Koningsdam van Amsterdam naar Noorwegen

Vanuit haar thuishaven Amsterdam maakt het ms Koningsdam een reeks van 7- en 14- daagse afvaarten naar Noorwegen die de mooie landschappen en spectaculaire fjorden van het land laten zien. In augustus vaart het schip naar de Britse eilanden en IJsland waarbij ze onder andere een bezoek brengt aan de havens van Engeland, Schotland en Noorwegen. Gedurende twee 14-daagse cruises in juni en september kunnen gasten een reis naar de Baltische Staten maken, waarbij historische en culturele plaatsen worden aangedaan in Denemarken, Duitsland, Estland, Rusland, Finland en Zweden.

Cruises met de Koningsdam zijn te boeken bij onder meer CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, TUI en Captain Cruise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.