Shadow

Caribische cruises van Princess Cruises krijgen meer lokale sfeer

Princess Cruises introduceert een nieuw programma op al haar schepen die Caribische cruises maken. Dit programma, genaamd ‘Ritme van de Caribbean’ brengt de passagiers tijdens de Caribische cruises van Princess Cruises nog meer in een Caribisch sfeertje.

Caribische cruises van Princess Cruises: De Caribbean Princess bij Ocho Rios, Jamaica © Princess Cruises
Caribische cruises van Princess Cruises: De Caribbean Princess bij Ocho Rios, Jamaica © Princess Cruises

Het programma omvat onder meer de invoering van veel meer authentieke, lokale gerechten zoals Jamaicaanse jerk chicken, rode poon, Creoolse mosselen, Puerto Ricaanse mofongo en ananas crème brûlée. Ook worden meer cocktails aangeboden en wordt het gevoel van deCaribbean tot leven gebracht tijdens feesten, thema-activiteiten en musicals. Passagiers kunnen in het atrium de ‘Parrots of the Caribbean’ van dichtbij zien vliegen en alles leren over de gewoontes en leefomgeving van de papegaaien. Dit onderdeel, Papegaaien in de Piazza, is een Caribische vertaling van de ‘Puppies in de Piazza’, die bekend zijn van de Alaska-cruises van Princess Cruises.

Caribische cruises van Princess Cruises: haaienduikers en scheepswrakkenjagers

Verder wordt in samenwerking met Discovery Channel een sterrenwacht-programma aangeboden. Ook kunnen passagiers luisteren naar verhalen van scheepswrakkenjagers en haaienduikers. Voor kinderen worden er speciale piratenfeestjes en verkleedpartijen georganiseerd.

Het programma Ritme van de Caribbean wordt in mei 2018 geïntroduceerd op de Caribbean Princess. In de loop van het jaar wordt het ook ingevoerd op de andere cruiseschepen van Princess die het Caraïbisch Gebied aandoen.

Boek cruises van Princess Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, Zeetours, Captain Cruise, Cruise Travel, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Meer artikelen over Princess Cruises.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.