Shadow

Caribische cruises van Princess Cruises krijgen meer lokale sfeer

Princess Cruises introduceert een nieuw programma op al haar schepen die Caribische cruises maken. Dit programma, genaamd ‘Ritme van de Caribbean’ brengt de passagiers nog meer in een Caribisch sfeertje.

De Caribbean Princess bij Ocho Rios, Jamaica © Princess Cruises
De Caribbean Princess bij Ocho Rios, Jamaica © Princess Cruises

Het programma omvat onder meer de invoering van veel meer authentieke, lokale gerechten zoals Jamaicaanse jerk chicken, rode poon, Creoolse mosselen, Puerto Ricaanse mofongo en ananas crème brûlée. Ook worden meer cocktails aangeboden en wordt het gevoel van de Caribbean tot leven gebracht tijdens feesten, thema-activiteiten en musicals. Passagiers kunnen in het atrium de ‘Parrots of the Caribbean’ van dichtbij zien vliegen en alles leren over de gewoontes en leefomgeving van de papegaaien. Dit onderdeel, Papegaaien in de Piazza, is een Caribische vertaling van de ‘Puppies in de Piazza’, die bekend zijn van de Alaska-cruises van Princess Cruises.

Verder wordt in samenwerking met Discovery Channel een sterrenwacht-programma aangeboden. Ook kunnen passagiers luisteren naar verhalen van scheepswrakkenjagers en haaienduikers. Voor kinderen worden er speciale piratenfeestjes en verkleedpartijen georganiseerd.

Het programma Ritme van de Caribbean wordt in mei 2018 geïntroduceerd op de Caribbean Princess. In de loop van het jaar wordt het ook ingevoerd op de andere cruiseschepen van Princess die het Caraïbisch Gebied aandoen. Kijk voor de beste aanbiedingen voor cruises van Princess Cruises bij onder meer Dreamlines, Cruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

Meer artikelen over Princess Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.