Cruise Travel Cruise Dagen 2014

Geplaatst door Redactie op 26 maart 2014 om 10:45 in de categorie Cruise nieuws

ZWEMBADPast er echt een zwembad op het schip, hoeveel restaurants zijn er aan boord en wat is er te zien in het theater? Ook dit jaar organiseert Cruise Travel de unieke Cruise Dagen. Zo kunnen bezoekers alvast de cruisesfeer beleven aan boord van een echt cruiseschip.

Vanaf april t/m oktober 2014 stellen de rederijen AIDA Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises en Princess Cruises een aantal schepen open voor publiek, zodat bezoekers een voorproefje kunnen krijgen van het cruiseleven. Tijdens een rondleiding loopt men langs alle faciliteiten en openbare ruimtes van het schip: van zwembaden en casino tot kinderclub, theater en restaurants. Na een informatieve presentatie volgt tijdens de Costa scheepsbezoeken zelfs een showimpressie in het theater!

Tijdens het bezoek kunnen geïnteresseerden in de cruiseterminal de enthousiaste verhalen horen van doorgewinterde ‘Ambassadeurs’. Omdat zij vaker een cruise hebben gemaakt kunnen ze alles vertellen over hun ervaringen met de betreffende rederij en over hun reis.

Bezoekers van de Cruise Dagen moeten minimaal 18 of 21 jaar oud zijn (afhankelijk van de rederij/schip) en in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Bezoeklocaties: Rotterdam en Amsterdam.

MSC Cruises kun je boeken bij:
Cruisetravel en Stip Reizen.

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij:
TUI, Stip Reizen en Cruisetravel.

Carribean cruises zijn onder meer te boeken bij:
TUI Cruises vanaf Curacao en Aruba; Cruisetravel. Cruises vanaf Miami en Fort Lauderdale naar oa Belize, Bahama’s, Grand Turk, St. Thomas, Sint Maarten en Curacao, Stip Reizen.

Cruise Travel Cruise Dagen 2014
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.