Shadow

Cruises steeds vaker het domein van de dertiger

cruiseschipfl Steeds meer dertigers zoeken een zorgeloze vakantie. Wat wil je ook als je in het dagelijks leven al zo druk bent met carrière maken, je kinderen en je sociale leven? Tijdens een cruisevakantie kun je even volledig ontspannen.  Op steeds meer cruises overheerst het all-in gevoel: alles staat in het teken van een relaxte vakantie die van tevoren compleet geregeld en betaald is. Je hoeft alleen maar te boeken en daarna begint het relaxen. Er is geen sprake meer van keuzestress. En dat trekt steeds meer ‘drukke dertigers’ aan.

Op de Vakantiebeurs, die van 11 tot en met 15 januari 2017 wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, vindt de geïnteresseerde zo’n 18 rederijen en cruisespecialisten verenigd. De plek waar je dan echt even tot jezelf kan komen, is wel op vakantie. Dat die plek niet op een specifieke locatie hoeft te zijn, bewijzen de populaire cruisespecialisten die op de Vakantiebeurs staan.

Bekijk al het cruise-aanbod

Je wordt gebracht

Daarnaast zie je op een cruise ook nog eens wat van de wereld. Je bedwingt niet alleen de wateren, maar bezoekt ook nog meerdere bijzondere plekken. Vaak in verschillende landen. En je wordt er naartoe gebracht terwijl je in bikini op het zwembaddek ligt. Vaarwel urenlange autoroutes met klierende kinderen op de achterbank. Zelfs als je geen tijd hebt voor een lange vakantie, valt er nog veel te ontdekken als je op een cruise gaat. Zonder dat je zelf iets uit hoeft te zoeken. Steeds meer rederijen geven van tevoren namelijk de mogelijkheid om excursies bij te boeken. Geen extra kosten of keuzes tijdens de reis dus.

Bekijk hier de top 5 cruises van Holland America Line

Prikkel je smaakpapillen

Cruisen op de Aida Prima wellnessEen vakantie is niet compleet zonder culinaire verrassingen. De gemiddelde kwaliteit van restaurants op cruiseschepen is enorm gestegen. Naast uitstekende specialiteitenrestaurants, vind je op menig cruise ook eten dat is samengesteld door topkoks, vaak zelfs sterrenkoks die zijn bekroond met Michelinsterren. In de uitgebreide spa-faciliteiten van een comfortabel groot schip, kom je weer tot jezelf. Breng een bezoek aan de sauna of kies voor een ontspannende massage.

Inchecken en ontschepen

Lees hier hoe de eerste en de laatste dag op een cruiseschip verlopen.

Op de Vakantiebeurs (hal8) zijn zo’n 18 rederijen en cruisemaatschappijen verenigd in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises.

Cruises van Royal Carribean:

Cruises met schepen van Royal Caribbean zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Dreamlines, Cruisetravel en Zeetours.

Cruises van MSC:

Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen. Lees meer artikelen over MSC Cruises..

Cruises van Costa Cruises:

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain Cruise, Stip Reizen, Cruisetravel en Kras.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.