Shadow

Holland America Line bengt lokale activiteiten aan boord

Holland America Line brengt lokale cultuur en keuken aan boord van haar schepen met de introductie van het nieuwe activiteitenprogramma ‘On Location’. Het vaargebied vormt daarbij de leidraad voor de verschillende culturele en verrijkende activiteiten.

Holland America Line cruises

Holland America Line Nieuw Amsterdam

Aan boord van het schip worden de gasten begroet met een ‘bonjour’, ‘hola’, ‘ciao’ of ‘konnichiwa’. Tijdens elke cruise brengt een team uit de regio waar het schip aanmeert, een bezoek aan het schip en deelt unieke en persoonlijke inzichten met lezingen, demonstraties en optredens. Het lokale team voorziet de gasten van (achtergrond) informatie over lokale gebruiken, onbekende bezienswaardigheden en geheimen die alleen de lokale bevolking kent.

Holland America Line Stille Oceaan cruises

Voor het eind van het jaar wordt het ‘On location’ programma in gebruik genomen op alle schepen van de Holland America Line. Daarbij zorgt elke regio voor eigen specialisten en belevenissen. Van steel drumlessen in de Caraïben tot de Tango leren van een professional uit Argentinië. Op cruises door de Stille Oceaan samen met een astronoom de sterrenhemel ontdekken. Wie in Hawaï vaart, leert hula dansen en na een cruise in Australië kent de Didgeridoo, het traditionele blaasinstrument van de Aboriginals, geen geheimen meer.

“Onze gasten zijn ontdekkingsreizigers, en het nieuwe ‘On Location’ programma zorgt ervoor dat wij exclusieve en intieme culturele belevenissen kunnen aanbieden,” zegt Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president marketing, sales en gastprogramma’s. “Dit is een onmisbaar deel van de gehele cruise beleving. Met deze nieuwe evenementen aan boord zullen onze gasten nog meer genieten van onze bestemmingen met een dieper begrip voor lokale gebruiken.”

Culinair genieten bij Holland America Line

Naast lokale activiteiten staat ook gastronomie hoog in het vaandel bij Holland America Line. Gasten maken kennis met de regionale keuken nog voordat ze van boord gaan. Elke dag creëren de chefs van de Holland America Line lokale gerechten met regionale ingrediënten. Ze genieten van een schaal vers gestoomde mosselen na een koele herfstdag in Canada of avontuurlijk van Haggis uit Schotland.

Daarnaast kunnen gasten ook zelf aan de slag in de keuken. Chef-koks uit de regio geven kookdemonstraties en lessen. Gasten leren hoe een perfecte zalm te bereiden in Alaska, op de juiste manier sushi te maken in Azië of eigen gerechten verbeteren met kruiden uit het Caribische gebied. Ook kunnen gasten kennis maken met beroemde lokale drankjes zoals caipirinha uit Brazilië, limoncello uit Italië, ouzo uit Griekenland of sake uit Japan.

Zin gekregen in zo’n cruise van Holland America Line?

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.