Holland America Line gaat samenwerken met Rolling Stone voor nieuw entertainment

Geplaatst door Redactie op 17 september 2018 om 16:16 in de categorie Cruise nieuws

Holland America Line heeft een samenwerkingsverband gesloten met het fameuze Rolling Stone. Dankzij die samenwerking komt er een Rolling Stone Rock Room op de Nieuw Statendam, het nieuwste schip van Holland America Line, en op de Koningsdam.

De Nieuw Statendam tijdens de zeetesten © HAL

De Nieuw Statendam tijdens de zeetesten © HAL

Orlando Ashford, de hoogste man bij Holland America Line, heeft dat op 13 september bekend gemaakt. De Rolling Stone Rock Room wordt een klassieke rock club. De club gaat onderdeel uitmaken van de Music Walk Area op de Nieuw Statendam. Dit schip wordt momenteel in Italië afgebouwd en komt in december 2018 in de vaart. De Music Walk biedt een unieke variëteit aan muziekevenementen op de schepen van Holland America Line. Ook het Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en de fameuze B.B. King’s Blues Club maken deel uit van de Music Walk.

Rolling Stone is een autoriteit op het gebied van muziek. “Innovatieve en authentieke muziekervaringen vormen het hart van ons totale entertainment-aanbod”, aldus Ashford. “Klassieke rock spreekt mensen dwars door alle generaties aan, omdat de muziek universeel is. Rolling Stonje Rock Room brengt wederom een ongelofelijk evenement van live-muziek op onze schepen.”

In de Rolling Stone Rock Room wordt opgetreden door een vijfmans band die een hele serie hits gaat spelen die door de muzieklijsten van Rolling Stone geïnspireerd zijn.
Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Kras, Dreamlines en Stip Reizen.

Holland America Line gaat samenwerken met Rolling Stone voor nieuw entertainment
5 (100%) 2 votes

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.