Shadow

Holland America Line met drie schepen in 2020 naar Canada en New England

Holland America Line zet in 2020 fors in op cruises naar Canada en New England. HAL zet dan de Amsterdam, de Zaandam en de Zuiderdam in voor meer dan veertig cruises naar Canada en New England.

Canada-cruises met de ms Zaandam
De Zaandam van Holland America Line © Holland America Line

De Canada-cruises in 2020 worden gemaakt tussen april en oktober. HAL-passagiers hebben keuze uit tien cruisereizen die in lengte variëren van zes tot veertien dagen. Canada-cruises zijn populair vanwege de mooie kusten, de historische steden met architectuur, kunst en culinaire diversiteit, aldus Orlando Ashford, de hoogste man van Holland America Line. Lees meer wat voor typen cruises Holland America Line in de aanbieding heeft.

Cruisen langs de kust van Amerika en Canada

Het cruiseseizoen in Canada begint voor Holland America Line op 21 april 2020 als de Zaandam vanaf Fort Lauderdale in Florida begint aan een cruise langs de Atlantische kust via Newport, Boston, Halifax, Sydney (in het Canadese Nova Scotia), Charlottetown, Prince Edward Island en Québec naar Montreal. De Amsterdam maakt eind mei min of meer dezelfde cruise, maar doet onderweg ook Portland, Maine aan. Daarnaast cruiset de Amsterdam ook over de Saint Lawrence River.

Vanaf april maken de Zuiderdam, de Amsterdam en de Zaandam diverse cruises van zes, zeven, acht, tien, elf en veertien dagen. De vertrekhavens zijn Boston, Fort Lauderdale, New York, Montreal en Quebec. Tussen mei en september maken de Amsterdam en de Zaandam diverse cruises tussen Montreal en Boston. Vanaf eind oktober maken beide schepen ook zes- en achtdaagse cruises.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

Discovery-cruises met de Amsterdam

Met de Amsterdam biedt Holland America Line speciale Discovery Cruises aan tussen Boston en Montreal. Daarbij hebben passagiers de mogelijkheid om Acadia National Park of de Bird Islands van Cap Breton te ontdekken.

De Zaandam maakt in augustus 2020 een nieuwe, zevendaagse Historic Coast-cruise vanaf Boston, via Portland, Saint John, New Brunswick, Halifax, Sydney en Bar Harbor. Ook wordt er een veertiendaagse Atlantic Coast-cruise aangeboden in oktober 2020.

Lees meer over de schepen van Holland America Line. Meer nieuws over Holland America Line cruises.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.