Met Costa Cruises opnieuw het huwelijksbootje in

Geplaatst door Redactie op 12 februari 2014 om 09:27 in de categorie Cruise nieuws, Middellandse Zee cruises

Costa FortunaCruiserederij Costa Cruises laat Valentijnsdag dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan:  koppels die op deze dag van de liefde meevaren op een cruise krijgen de kans om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen.

Opnieuw trouwen tijdens een cruise

Samen met andere koppels kunnen de trouwgeloftes worden hernieuwd tijdens de honeymooners receptie, een bijzondere en ontroerende ceremonie.  Stellen die de voorkeur geven aan een religieuze plechtigheid kunnen hun trouwgeloften opnieuw uitspreken in de kapel van het schip. De kapelaan begeleidt de plechtigheid.

Passagiers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aan boord inschrijven.  Aan het romantische initiatief zijn geen kosten verbonden en vindt op ieder schip uit de vloot plaats behalve op de schepen uit de neoCollectie (Costa neoRomantica en Costa neoRiviera).

Voor wie niet aan boord is van een Costa cruiseschip op Valentijnsdag is er de optie om een cruise cadeau te doen aan een geliefde. Een mooie ‘instapcruise’ is bijvoorbeeld de 5-daagse cruise die op 10 april vertrekt vanuit Savona en achtereenvolgens Ajaccio (Corsica), Barcelona en Marseille aandoet.  Prijs al vanaf € 311,- p.p. inclusief fooien en alle maaltijden.  Deze cruise wordt uitgevoerd met een van de nieuwere schepen van de vloot, de Costa Favolosa, met aan boord fantastische faciliteiten zoals een 4d cinema, een golf- en grand prix race simulator, 5 restaurants, 4 zwembaden en last but not least een heerlijke ‘Samsara Spa’, een zich over twee dekken uitstrekkend wellness paradijs met zeezicht.
Cruises van Costa Cruises boeken kan bij TUIStip Reizen en Cruisetravel.

Met Costa Cruises opnieuw het huwelijksbootje in
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.