Shadow

Met Costa Cruises opnieuw het huwelijksbootje in

Costa FortunaCruiserederij Costa Cruises laat Valentijnsdag dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan:  koppels die op deze dag van de liefde meevaren op een cruise krijgen de kans om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen.

Opnieuw trouwen tijdens een cruise

Samen met andere koppels kunnen de trouwgeloftes worden hernieuwd tijdens de honeymooners receptie, een bijzondere en ontroerende ceremonie.  Stellen die de voorkeur geven aan een religieuze plechtigheid kunnen hun trouwgeloften opnieuw uitspreken in de kapel van het schip. De kapelaan begeleidt de plechtigheid.

Passagiers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aan boord inschrijven. Aan het romantische initiatief zijn geen kosten verbonden en vindt op ieder schip uit de vloot plaats behalve op de schepen uit de neoCollectie (Costa neoRomantica en Costa neoRiviera).

Voor wie niet aan boord is van een Costa cruiseschip op Valentijnsdag is er de optie om een cruise cadeau te doen aan een geliefde. Boek bijvoorbeeld een cruise die wordt uitgevoerd met een van de nieuwere schepen van de vloot, de Costa Favolosa, met aan boord fantastische faciliteiten zoals een 4d cinema, een golf- en grand prix race simulator, 5 restaurants, 4 zwembaden en last but not least een heerlijke ‘Samsara Spa’, een zich over twee dekken uitstrekkend wellness paradijs met zeezicht. Of boek een huwelijkscruise, de ideale honeymoon. Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain Cruise, Stip Reizen, Cruisetravel en Kras.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.