Shadow

Prijs voor Holland America Line en CSMART

boulderhal

Holland America Line en het Center for Simulator Maritime Training (CSMART) hebben maandagavond tijdens het jaarlijkse Maritime Awards Gala de KNVR Shipping Award 2016 gewonnen. Deze prijs wordt toegekend door de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) om aan te tonen dat zeescheepvaart een sector is waarin vernieuwingen plaatsvinden, maar ook dat het milieu en maatschappelijk ondernemen hoog op de agenda staan.

“Holland America Line, dat al 143 jaar met trots de Nederlandse vlag voert, was niet alleen erg vereerd met de nominatie, maar nog trotser op het verkrijgen van de 2016 KVNR Shipping Award voor haar ms Koningsdam. Ons allernieuwste schip, dat eerder dit jaar door Koningin Máxima is gedoopt en waarmee we de standaard hebben ingezet voor een verdere verduurzaming van onze vloot.”, aldus Keith Taylor, Executive Vice-President Fleet Operations van Holland America Line. Ook Hans Hederstrom, Managing Director van CSMART, was blij met de prijs. “De award staat voor maritieme en milieu-innovatie en het aanbieden van strenge jaarlijkse trainingen aan onze 6.500 dek en engineering officieren is de drijfveer van onze strategie”.

De award bestaat uit een ingelijst certificaat en een stalen bolder. Deze zullen een gepaste plek krijgen in het CSMART Center in Almere en op het Europese kantoor van Holland America Line in Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.