Shadow

Royal Caribbean verwelkomt Ovation of the Seas

De Ovation of the Seas in Hongkong © Royal Caribbean International
De Ovation of the Seas in Hongkong © Royal Caribbean International

Onlangs is het de Ovation of the Seas officieel overgedragen aan rederij Royal Caribbean International. Het 24e  familielid van Royal Carribean is het derde Quantum Class schip en samen met de zusterschepen Quantum of the Seas en Anthem of the Seas gebouwd aan de Meyer Werft.

Met deze klasse schepen wordt een uniek beleving overgebracht.“Het is prachtig om Ovation of the Seas welkom te heten in de Royal Caribbean familie” aldus Michael Bayley, President & CEO van Royal Caribbean International die het schip in ontvangst nam. “Wederom hebben wij een zeer technologisch geavanceerd schip geïntroduceerd dat voor het eerst speciaal is gebouwd voor de Chinese markt. Op deze manier lossen wij onze belofte in het vergroten van deze markt. Wij zijn verheugd dat wij met dit schip onze gasten in China en Australië de mogelijkheid bieden een bijzondere cruise te ervaren.”

Cruises met de Ovation of the Seas

Ovation of the Seas zal vanuit Southampton, Groot-Brittannië een aantal korte cruises maken voordat zij aan de 52 nachten tellende Global Odyssey begint met als eindhaven Tianjin, China wat de thuisbasis voor dit schip zal worden. Vanaf juni 2016 zal het schip samen met Quantum of the Seas, Mariner of the Seas, Voyager of the Seas en Legend of the Seas cruises in China aanbieden. Met dit aantal schepen is Royal Caribbean van alle cruiserederijen, de rederij met de grootste vloot in dit land.

Ovation of the Seas is net zoals Quantum of the Seas & Anthem of the Seas een schip uit de Quantum Class. De schepen in deze klasse zijn gebouwd met de meest geavanceerde technologie. Zij zijn voorzien van –voor het eerst op zee – faciliteiten zoals Northstar, een observatie capsule waar cruisepassagiers op hoogte van 92 meter boven zeeniveau kunnen genieten van het uitzicht, Two70 een lounge die ’s avonds wordt omgetoverd tot multifunctioneel entertainment locatie, Seaplex, de indoor speeltuin waar botsauto’s, sportactiviteiten en een trapeze beschikbaar zijn voor de gasten. Elk schip biedt 18 restaurants met een grote variatie in type keuken en gerechten, en is het verblijf in een luxe accommodatie zoals Loft Suite of virtuele balkonhut mogelijk. Lees hoe je een hut of suite of een cruiseschip uitzoekt.

Ovation of the Seas telt 18 dekken, meet een 169.000 brutotonnage, beschikt over 2091 hutten en biedt plaats aan 4180 gasten op basis van tweepersoonsbezetting. Met dat volume valt de Ovation of the Seas net niet in de top tien van grootste cruiseschepen. Die ranglijst wordt overigens wel gedomineerd door andere cruiseschepen van Royal Caribbean International.

Cruises met schepen van Royal Caribbean zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel, Zeetours, Dreamlines en Kras.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.