Shadow

Antarctica cruises van Seabourn

Luxe cruiserederij Seabourn introduceert landingsplaatsen nabij bijzondere highlights in Antarctica. Het cruiseschip Seabourn Quest vaart tussen november 2013 en januari 2014 vier keer naar dit uitgestrekte witte continent. Gasten genieten tijdens de Antarctica cruises van de luxe van de Seabourn Quest. Aan wal ontdekken ze de bezienswaardigheden die Antarctica en de omliggende eilanden te bieden hebben.

Antarctica cruises Seabourn: Half Moon Island cruise

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen die haar gasten Antarctica cruises aanbiedt. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grootte van het schip kan het dichtbij land komen. Met speciale zodiac boten (kleine bootjes) wordt het laatste stuk naar Antarctica gevaren. Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam worden voor de Seabourn gasten per persoon vijf unieke landingen verzorgd. Aan wal leert het expeditie team de gasten alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld. Speciale Seabourn-pooljassen zijn bij de cruise inbegrepen.

Seabourn Antarctica cruises: avontuur op het witte continent

Met de Antarctica cruises biedt Seabourn haar gasten een uitgebreide mogelijkheid Antarctica te ontdekken. Gasten kunnen verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelden een lijst met bijzondere landingsplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. Dat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Antarctica cruises Seabourn: vijf keer aan land

Er wordt gevaren met de Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij, met een capaciteit van slechts 450 passagiers. De Quest is, als voorbereiding op de Antarctica cruises, onlangs geheel gemodificeerd. De Seabourn cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. Op vijf verschillende plekken kunnen de gasten aan lang gaan. De landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden.

Aan boord bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de fooien. Gasten genieten van onovertroffen schoonheid in ongekende luxe. Aan boord van Seabourn, worden gasten volledig in de watten gelegd. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer.

Meevaren met de Antarcticacruise of een van de andere cruises van Seabourn?

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.