Shadow

Star Clipper in seizoen 2022 naar de Middellandse Zee

Het is nog even wachten, maar in april 2022 zal Star Clippers vertrekken op een eenmalige reis tussen Safaga (Egypte) en Athene (Griekenland).

Boek een cruise met de Star Clipper van cruisemaatschappij Star Clippers. © Star Clippers
Boek een cruise met de Star Clipper van cruisemaatschappij Star Clippers. © Star Clippers

Deze cruise met de Star Clipper biedt de gasten de unieke mogelijkheid om door het Suezkanaal te varen, de kunstmatige waterweg op zeeniveau die de Middellandse Zee met de Rode Zee verbindt. De reis duurt 10 dagen, begint in Safaga en eindigt in Athene.

Aansluitend volgt een reis van Star Clipper in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. In april en mei 2022 kun je met een zeven of negendaagse cruise meevaren tussen Athene en Istanboel. Vanaf juni 2022 tot en met oktober 2022 is het vaargebied de westelijke Middellandse Zee varen. Dit kan zowel met een open-jaw cruise (aankomst- en vertrekhaven zijn verschillend), als rondreizen vanuit Rome en Cannes.
De laatste reis na oktober 2022 is een 10-daagse reis zijn tussen Rome en Lissabon.

Star Clipper voor het eerst weer in de Middellandse Zee

De Star Clipper zal naar verwachting haar seizoen 2021-2022 in Zuidoost-Azië in Thailand in maart 2022 voltooien.  De stap voor cruises in de Middellandse Zee markeert de eerste keer sinds 2016 dat de Star Clipper zich weer bij haar zusterschepen – de Royal Clipper en Star Flyer – voegt.
“We vinden het jammer dat we Azië voorlopig moeten verlaten, maar we doen dit omdat ze een gestage, groeiende vraag naar onze populaire Middellandse Zeecruises zien. We zijn ervan overtuigd dat dit welkom nieuws is voor onze gasten”, aldus Mikael Krafft, eigenaar, Star Clippers.

Kleine gezelschappen

Star Clipper is een modern cruiseschip voor iedereen die houdt van luxe, tradities en de romantiek van een zeilschip. Met een capaciteit van 170 gasten is een cruise heerlijk ontspannen. De accommodaties zijn ruim en er is genoeg te doen aan boord van het schip. Op de teakhouten dekken zijn twee zwembaden en de buitenruimte per passagier is groter dan die op conventionele cruiseschepen.

Star Clipper cruise boeken met voordeel

Wie voor 31 oktober een hut boekt op Star Clippers kan profiteren van een besparing tot wel $600.

Kijk voor het aanbod van Star Clippers cruises bij Cruisereizen, Captain Cruise en Cruisewinkel.

Mis nooit meer een bericht en schrijf je via onderstaand formulier in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.