Shadow

Wijncruises van Regent Seven Seas

Word je blij van het opentrekken van een goede fles wijn met je vrienden of geliefde? Geniet je van de beste wijnen en dan vooral van die uit de Méditerranée? Dan zijn de wijncruises van Regent Seven Seas echt iets voor jou.

Regent Seven Seas Cruises is een ultraluxe rederij. Het luxueuze cruiseschip Seven Seas Voyager maakt in 2018 drie heerlijke wijnreizen in juli, augustus en november. De wijnreizen van Regent Seven Seas zijn onderdeel van het Spotlight on Wine-programma van de rederij. Regent Seven Seas Cruises organiseert speciaal voor de gelegenheid proeverijen aan boord en ook de excursies zijn op het thema aangepast. Drink een glas met Toscaanse wijnmakers, proef Franse kaas en wijn waar het gemaakt wordt en geniet op het hoogste niveau in mondain Monaco. Dankzij de meevarende wijnexperts en de smakelijke seminars ben je na deze cruise een echte wijnkenner. Bekijk een greep uit het actuele cruiseprogramma van Regent Seven Seas Cruises.

Wijncruises van Regent Seven Seas Cruises op de Seven Seas Voyager Seven Seas Voyager © RSSC
Seven Seas Voyager © RSSC

Cruise van Monte Carlo naar Florence, Corsica, Ibiza en Barcelona

Deze zomer is het acht dagen lang Joie de Vivre aan boord bij de Seven Seas Voyager. Op 2 juli vertrekt dit luxe cruiseschip vanuit Monte Carlo om via onder andere Saint-Tropez, Florence, Rome, Corsica en Ibiza naar uiteindelijk Barcelona te cruisen. De speciaal voor deze reis samengestelde excursies zijn inbegrepen en aan boord is een in de regio gespecialiseerde sommelier aanwezig. Daarnaast is het voor Clubcorp-leden inbegrepen een kookworkshop bij het Castello Banfi wijnhuis in Toscane te volgen.

Wijncruises Regent Seven Seas Voyager

Eind augustus vertrekt de Voyager, waar alle gasten in een suite met balkon slapen, weer uit Barcelona. Het schip vaart via de Provence en Antibes, Monaco, Italië, Kroatië en Slovenië naar Venetië. Deze L’esprit de Monaco-cruise duurt dertien dagen en is inclusief wijnproeverijen met Dalmatische specialiteiten in het Kroatische Zadar. Ook een ontdekkingstocht door de wijnkelders van Koper in Slovenië is inbegrepen.

Wijncruise van Regent Seven Seas: Tuscany in Fall

Tuscany in Fall is het thema van de laatste wijncruise van Regent Seven Seas in 2018. Op 5 november begint de Seven Seas Voyager aan een achtdaagse reis van Monte Carlo naar Florence, Rome, Napels, de Provence, Mallorca en tenslotte Barcelona. In het Franse Aix-en-Provence staat een wijn- en kaasproeverij op het programma na een sfeervolle wandeling over de elegante Cours Mirabeau vol historische villa’s. Aan de Italiaanse Amalfikust geniet je van de heerlijke Tramonti Costa D’Amalfi DOC, gemaakt van de aromatische druiven uit deze bergachtige omgeving. Er is altijd een wijnexpert aanwezig om je te helpen de voor jou perfecte wijnen te vinden. Proeven doe je in de wijngaarden, bij de wijnhuizen en aan boord. Alle lunches en diners worden uiteraard geserveerd met een wijnarrangement.

Wijncruise boeken

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, CruiseReizen.nl, Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.