Shadow

Zeilcruise langs Spanje en Balearen met Star Flyer

In juli en augustus 2014 biedt rederij Star Clippers een nieuwe zeilcruise langs Spanje en de Balearen aan. Aankomst en vertrek van deze zeilcruise langs Spanje zijn in havenstad Palma de Mallorca.

Star Flyer zeilcruise

Een zeilcruise kan hierdoor makkelijk worden gecombineerd met een langer verblijf op Mallorca. Deze achtdaagse cruise met het zeilschip Star Flyer voert langs het vasteland van Spanje en langs de Balearen (Ibiza, Mallorca en Menorca).

Zeilcruise langs Spanje: combineer stad en strand

Op 5, 12, 19 en 26 juli en op 2 en 9 augustus vertrekt de Star Flyer vanuit Palma de Mallorca voor een achtdaagse cruise door het westen van de Middellandse Zee. De vaarroute leidt langs Palma de Mallorca, Formentera, Ibiza, Valencia, Sant Carles de la Rapita, Menorca, Pollenca (Mallorca) en terug naar Palma de Mallorca. Deze zeilcruise geeft reizigers de kans de mooiste plekjes van de eilandengroep Balearen te ontdekken in combinatie met een van de mooiste Spaanse steden én de kust van de Spaanse provincie Tarragona.

Zeilcruise langs Menorca, Corsica en Côte d’Azur

De cruise met afvaart op 16 augustus, eveneens vanuit Palma de Mallorca, heeft een ander vaarschema en legt aan in havens op Menorca, Corsica en aan de Côte d’Azur (St. Tropez, Monte Carlo). Het eindpunt van deze achtdaagse reis is Monaco. Dit najaar zeilt de Star Flyer de Atlantische Oceaan over om in het najaar cruises door het Panamakanaal te maken. Het Panamakanaal bestaat dit jaar honderd jaar.

Kijk voor het aanbod van Star Clippers cruises bij Cruisereizen, Captain Cruise en Cruisewinkel.

Kleinschalige  zeilcruises

Star Clippers heeft drie volledig opgetuigde tallships in de vaart, geen megaschepen met duizenden passagiers, maar indrukwekkende zeilschepen met de sfeer en de romantiek. Een van deze tallships is de Star Flyer, een viermaster die tijdens de zomer de blauwe wateren van de Middellandse Zee doorkruist. De maximaal 180 reizigers aan boord genieten van een zeilcruise, die het beste getypeerd kan worden als een romantische, sportieve cruise met een hoog zon-, zee- en strandgehalte. Het grootste deel van de zeilcruise wordt er ook echt gezeild.

Mis nooit meer een bericht en schrijf je via onderstaand formulier in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.