Shadow

Korting op cruises van MSC voor medewerkers in de zorg

Leuk nieuws voor medewerkers in de zorg: MSC Cruises kondigde aan dat er een speciaal wereldwijd aanbod komt van cruises met korting. Dit speciale cruise-aanbod geldt tot eind 2021 voor alle alle eerstelijns zorgmedewerkers en backofficeprofessionals en is voor MSC een manier om te bedanken voor hun voortdurende bijdrage aan de bestrijding van de wereldwijde pandemie.

De MSC Magnifica hier op archieffoto in de Amsterdamse haven. © Nico van Dijk
De MSC Magnifica hier op archieffoto in de Amsterdamse haven. © Nico van Dijk

De kortingen per kajuit kunnen oplopen tot meer dan 50 procent op de reguliere tarieven.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises: “Als familiebedrijf vinden we het niet meer dan juist en gepast om een manier te vinden om onze hartelijke ‘dank’ uit te spreken aan elke zorgprofessional – en hun familie – waar ook ter wereld voor hun onbaatzuchtige en onvermoeibare toewijding, professionaliteit en dapperheid in de aanpak van de huidige wereldwijde pandemie. We denken aan alle eerstelijns- en backofficemedewerkers; artsen; verpleegkundigen; apothekers; degenen die in onderzoekslaboratoria werken en iedereen die een gezondheidswerker is op welk niveau dan ook.”

Welverdiende cruisevakantie

In het persbericht zegt Vago verder: “Hun werk en toewijding heeft ook de weg gebaand voor ons nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocol, dat onlangs met succes is geïmplementeerd toen ons vlaggenschip MSC Grandiosa als eerste schip van onze vloot terugkeerde om gasten op zee in het westelijk deel van de Middellandse Zee te verwelkomen. De ruggengraat van ons protocol ligt in de nieuwe gegevens, het onderzoek naar COVID-19 en een beter begrip van het virus dat wereldwijd door gezondheidswerkers is vastgesteld tijdens de pandemie en we willen hen bedanken voor hun onbaatzuchtige en onvermoeibare werk. En wat is een betere manier om dat te doen dan op een cruisevakantie samen met hun dierbaren, die de afgelopen maanden ook veel hebben meegemaakt om hen te steunen en dat nog steeds doen? We kijken er erg naar uit om hen aan boord te verwelkomen als ze klaar zijn voor een welverdiende vakantie. En we zullen ook hun feedback verwelkomen om ons protocol verder te verbeteren, want ze zullen het met eigen ogen zien terwijl ze aan boord zijn”.

Lees ook:

Welke cruisemaatschappijen varen weer?
Reizigers willen graag weer cruisen
Blijf op de hoogte van het laatste cruisenieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Boekingen van MCS Cruises

Boekingen zijn mogelijk vanaf 31 augustus tot 30 april 2021 voor alle MSC Cruises, van welke duur dan ook, tot het einde van 2021. 

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.