Shadow

Meer schepen van Princess Cruises nemen Ocean Medallion in gebruik

Princess Cruises neemt in 2020 de Ocean Medallion op zes nieuwe schepen in gebruik. Vanaf eind januari tot eind december 2020 zullen opeenvolgend Ruby Princess, Grand Princess, Enchanted Princess, Emerald Princess, Coral Princess en Island Princess gebruiksklaar zijn voor dit innovatieve systeem. Dat brengt het totaal aantal schepen dat Ocean Medaillonklaar is op 11.

Over Ocean Medaillon

OCEAN Medallion -
OCEAN Medallion – Sushi Bar

Princess Cruises introduceerde  in 2017 de MedallionClassvakantie. De Ocean Medallion is een geavanceerd draagbaar apparaat waarover elke gast op een OceanMedallion schip gratis kan beschikken. Met dit apparaat krijg je een zorgeloze gepersonifieerde vakantie met tijd om de dingen te doen die je het liefste doet. Je voelt je een VIP vanaf het moment dat je voet aan boord zet. De medaille heeft de grootte van een euromunt en vervangt de huidige cruisecards.

De techniek van de Medallion vereenvoudigt en versnelt het in- en ontschepen. Eenmaal aan boord opent de deur van de hut automatisch wanneer je komt aanlopen. Ideaal voor wie ‘de handen vol heeft’ of wanneer je met kleine kinderen reist. Ook kun je zo makkelijk je familie of vrienden aan boord localiseren en eenvoudig drankjes en snacks en vakantiebenodigdheden als zonnebrand en snorkels bestellen. Je hoeft alleen nog aan te geven waar en wanneer.

Op dit moment is het al beschikbaar op Caribbean Princess, Regal Princess en Royal Princess. Crown Princess volgt medio juni.

De nieuwe schepen

Sky Princess wordt 20 oktober 2019 mét de Medallion in de vaart genomen tijdens een kort vaarseizoen in de Middellandse Zee.

Enchanted Princess wordt 15 juni 2020 gedoopt in Southampton en zal direct uitgerust zijn met deze verbeterde gastervaring. Na een vaarseizoen in het Middellandse Zeegebied zal zij koers zetten naar de Caraïben.
Twee andere schepen met elk een capaciteit van 4300 gasten worden in 2023 en 2025 verwacht.

Boek een cruise van Princess Cruises. Kijk voor de beste aanbiedingen bij onder meer Cruisewinkel, Captain Cruise en CruiseReizen.nl.

Meer rederijen krijgen nieuwe schepen in de vaart. Bekijk dit overzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.