Nieuw cruiseschip Regent Seven Seas Splendor in 2020 in de vaart

Regent Seven Seas Explorer is het zusterschip van de Regent Seven Seas Splendor © Regent Seven Seas Cruises via USP

De Regent Seven Seas Explorer (foto) krijgt een zusterschip: Seven Seas Splendor © Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas Splendor wordt de naam van het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises. Die naam is verkozen uit ruim 14.000 inzendingen.

De Seven Seas Splendor is het vijfde schip van de luxe rederij Regent Seven Seas Cruises. De Splendor wordt het zusterschip van de Seven Seas Explorer, die in 2016 in de vaart genomen werd. De Splendor wordt dan ook het tweede schip uit de Explorer-klasse. Regent Seven Seas Cruises heeft naast de twee Exporer-schepen ook de Seven Seas mariner, de Seven Seas Voyager en de Seven Seas Navigator in de vaart.

Alleen suites met balkon op Seven Seas Splendor

De Seven Seas Splendor meet bruto 55.254 ton en biedt plaats aan 750 passagiers. Dat is ongeveer het dubbele van wat ultra luxe rederij Seabourn op de Seabourn Quest biedt. De Seven Seas Splendor heeft enkel suites met balkon.

© Regent Seven Seas Cruises via USP

Zusterschip Regent Seven Seas Explorer aan de kade © Regent Seven Seas Cruises

De Seven Seas Voyager en de Mariner tellen 350 suites, de Navigator telt 245 suites. Ook die schepen worden de komende jaren gerenoveerd en naar het niveau van de Explorer gebracht. Dat maakt onderdeel uit van het 125 miljoen dollar kostende investeringsprogramma van de rederij.

Cruises met Regent Seven Seas boeken kan bij onder meer Cruisetravel en Dreamlines.

Nieuw cruiseschip Regent Seven Seas Splendor in 2020 in de vaart
5 (100%) 3 votes

Delen

Reageer op dit artikel