Nieuw cruiseschip Regent Seven Seas Splendor in 2020 in de vaart

Geplaatst door Redactie op 20 november 2017 om 18:06 in de categorie Cruise nieuws
Regent Seven Seas Explorer is het zusterschip van de Regent Seven Seas Splendor © Regent Seven Seas Cruises via USP

De Regent Seven Seas Explorer (foto) krijgt een zusterschip: Seven Seas Splendor © Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas Splendor wordt de naam van het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises. Die naam is verkozen uit ruim 14.000 inzendingen.

De Seven Seas Splendor wordt het vijfde schip van de luxe rederij Regent Seven Seas Cruises. De Splendor wordt het zusterschip van de Seven Seas Explorer, die in 2016 in de vaart genomen werd. De Splendor wordt dan ook het tweede schip uit de Explorer-klasse. Regent Seven Seas Cruises heeft naast de twee Explorer-schepen ook de Seven Seas Mariner, de Seven Seas Voyager en de Seven Seas Navigator in de vaart.

Alleen suites met balkon op Seven Seas Splendor

De Seven Seas Splendor meet bruto 55.254 ton en biedt plaats aan 750 passagiers. Dat is ongeveer het dubbele van wat ultra luxe rederij Seabourn op de Seabourn Quest biedt. De Seven Seas Splendor heeft enkel suites met balkon en moet ultraluxe cruise naar een nog hoger niveau brengen, belooft de rederij. Lees alle details over de suites op de Seven Seas Splendor.

© Regent Seven Seas Cruises via USP

Zusterschip Regent Seven Seas Explorer aan de kade © Regent Seven Seas Cruises

De Seven Seas Voyager en de Mariner tellen 350 suites, de Navigator telt 245 suites. Ook die schepen zijn de komende jaren gerenoveerd en naar het niveau van de Explorer gebracht. De Mariner gaat in 2018 als laatste in het droogdok. Deze renovatie van de Regent-schepen maakt onderdeel uit van het 125 miljoen dollar kostende investeringsprogramma van de rederij.

Cruises voor de inaugurele vaart van de Seven Seas Splendor zijn sinds april 2018 te boeken bij onder meer Cruisetravel, Dreamlines, Zeetours, Captain Cruise, Cruisewinkel en Cruisereizen.

Nieuw cruiseschip Regent Seven Seas Splendor in 2020 in de vaart
4 (80%) 4 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.