Shadow

Nieuwe AIDA-cruises in 2017 – 2018

Cruiserederij AIDA heeft het cruiseprogramma voor de AIDA-cruises in 2017 – 2018 bekendgemaakt met aanbiedingen voor cruises naar 70 landen op 6 continenten. De 12 schepen bezoeken meer dan 215 havens op 130 verschillende routes. En in 2017 neemt AIDA een nieuw cruiseschip in gebruik, de AIDAperla We zetten de hoogtepunten van de AIDA cruises in 2017 – 2018 op een rij.

AIDAbella

AIDA Selection-cruises

De Duitse cruiserederij AIDA introduceert in 2017 een nieuw type cruisevakantie voor échte reizigers. AIDA Selection staat voor buitengewone cruises op de eerste generatie schepen: AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura. Intiemere schepen met een relaxte sfeer die met het entertainment en de gastronomie inspelen op de bestemmingen die worden bezocht. AIDA Selection cruises gaan naar exclusieve bestemmingen die op geheel nieuwe wijze ontdekt kunnen worden.

Cruises met Aida Cruises kun je boeken bij Cruisereizen.nl, TUI, Captain Cruise en Cruisewinkel.

Wereldcruise op de AIDAcara

Op 7 oktober 2017 vertrekt de eerste wereldcruise uit het AIDA Selection aanbod, met 23 landen op 5 continenten voor de boeg. Vanuit Hamburg koerst de AIDAcara via droombestemmingen zoals Rio de Janeiro, Buenos Aires en Valparaiso naar de Paaseilanden. Via nog meer droombestemmingen zoals Tahiti, Bora Bora naar Auckland en Sydney, om vervolgens weer langzaam richting Europa te koersen via Bali, Singapore en de Malediven.

Nieuwe cruiseroutes AIDA-cruises in 2017 – 2018: Indische Oceaan

Nog een inspirerende route in het AIDA Selection aanbod: ‘Mauritius, Seychellen & Madagascar’ die ook nog naar Réunion gaat met de AIDAaura. De gasten alle tijd van de wereld om de cultuur en de unieke flora en fora van deze eilanden te ontdekken, want het schip overnacht op Mahé (Seychellen) en Port Luis (Mauritius), en Saint-Denis (Réunion). Op Madegascar doet het schip zelfs drie verschillende havens aan. Het vertrek van deze onvergetelijke 14-daagse cruise is vanuit Mauritius. Er zijn zeven vertrekken tussen november 2017 en april 2018.

Nieuwe bestemming voor de nieuwe AIDAprima

AIDAprima

Nog tot eind oktober 2017 blijft Rotterdam (of Hamburg) de vertrekhaven van de AIDAprima voor de Metropolen cruise. Op 12 november 2016 opent het schaatsseizoen, waarbij het sports deck wordt omgetoverd tot een winterwereld. Vanaf november 2017 gaat de AIDAprima achtdaagse cruises vanaf Las Palmas en Tenerife uitvoeren. Naast deze twee eilanden, bezoekt het schip Madeira, Lanzarote en Fuerteventura.

Nieuwe routes met de AIDAbella

Vanaf 20 mei 2017 vertrekt de AIDAbella vanuit Palma de Mallorca en Barcelona voor de ‘Parels van de Middellandse Zee’ cruises. Vanaf september 2017 brengen nieuwe 10- of 11-daagse cruises de AIDAbella gasten naar bestemmingen als Sardinië. Sicilië, Malta, Corfu en Venetië. Op 15 oktober vertrekt de AIDAbella via Dubai naar Bangkok, vertrekpunt in de winter van de 14-daagse ‘Thailand, Maleisie & Singapore ‘ cruises. Voordat het schip in de zomer terugkeert naar Europa, zijn er nog drie verschillende en zeer bijzondere cruises, waarvan de laatste een non-stop cruise van Dubai naar Mallorca is. Op deze ‘AIDA Pure’ cruise genieten de gasten van eindeloze ontspanning, fantastische shows, interessante workshops, geweldige gastronomie en natuurlijk van exclusieve wellness pakketten. Een ‘must’ voor zeevaarders is de doorgang door het Suez kanaal.

Nieuw schip: AIDAperla

Na de succesvolle komst van de AIDAprima neemt AIDA Cruises het zusterschip AIDAperla als twaalfe schip van de vloot in gebruik. Vanaf 1 september 2017 bezoekt de AIDAperla alle parels van de Middellandse Zee op vier verschillende cruises. Meer informatie over de AIDAperla en de doop volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.