Shadow

Nieuwe spa aan boord van Celebrity Edge

Wie zich wil onderdompelen in een wereld van wellness op land of op zee kan zijn hart ophalen in de nieuwe spa aan boord van het cruiseschip Celebrity Edge.De spa aan boord van het schip van Celebrity Cruises biedt meer dan 2050 m2 ruimte voor gasten om te ontspannen, bij te komen of te herstellen. De spa is geïnspireerd op de natuur en je kunt er terecht voor 124 verschillende behandelingen. Een greep uit het aanbod: Ocean Spa Wave Massage. Hot mineral Body Boost, Poultice-Powered Muscle Release, Zero Gravity Wellness Massage, Restorative Salt Stone Massage, and Thousand Flower Detox Wrap.

De nieuwe spa aan boord van Celebrity Edge

Warmte en weelde in de spa

Om een omgeving te creëren in harmonie met de natuur en ongeëvenaarde luxe, heeft Celebrity samengewerkt met ontwerper Kelly Hoppen, die warmte en weelde heeft overgebracht in haar ontwerpen voor de accommodaties en de suites. Voor Hoppen is een spa een plaats waar iemand naar toe gaat om tot rust te komen en om in de watten gelegd te worden. “Voor mij was het dus belangrijk dat de spa een neutraal kleurenpallet heeft met veel licht en dat de ruimte kalmte bij de mensen oproept.”

Celebrity gebruikt het concept SEA, (Sea, Earth, Air) als leidraad voor het ontwerp van de spa en de behandelingen, om zo de gasten met op maat gemaakte ervaringen een optimale spa-ervaring te bieden. De ontspanningslounge omringt gasten met een Zen-ambiance zodat ze volledig tot rust kunnen komen voordat de behandeling begint.

Wat kunnen we nog meer verwachten?

  • De SEA Thermal Suite is de volgende evolutie op de huidige vloot van Celebrity. De acht therapeutische ervaringen maken gebruik van de voordelen van natuurlijke elementen: de Hammam, Salt Room, Steam Room, Rainfall Water Therapy Room , Float Room, verwarmde loungestoelen, infraroodsauna en Crystalarium. Gasten met een verblijf in een Aqua Class hut hebben gratis toegang tot de SEA Thermal Suite.
  • Een collectie speciale behandelingstafels op zee, inclusief:
  • Spa Wave MLW Amphibia Table: met water gevulde kussens die zich aanpassen aan de unieke anatomie van de gasten.
  • WellMassage4D®-tafel: nieuwe technologie voor een diepere en meer ontspannende massage
  • MLX Quartz Table: een tafel waarin warme kristallen zich rond het lichaam vormen en die spierspanning verlichten.
  • Ideal Image® Ocean, de geavanceerde MedSpa, is een nieuwe primeur op zee en biedt esthetische diensten.
  • De Barber biedt traditionele scheerbeurten en knipbeurten voor de moderne man.
  • Het fitnesscentrum zorgt voor meer Celebrity primeurs zoals hot yoga, Technogym® Group Cycle, Fitness on Demand ™, cardio-boksen, de eerste Bungee Fit- en Peloton®-fietsen.

Celebrity Edge zal in haar inaugurale seizoen afwisselend zeven nachten oostelijke en westelijke Caribbean cruises aanbieden. In 2019 vaart het schip in de Middellandse Zee vaart waar afvaarten van zeven tot elf nachten worden aangeboden met havens zoals Barcelona en Rome.

De thuishaven van Celebrity Edge is Fort Lauderdale, van waaruit zij haar eerste afvaart heeft op 01 december 2018. 

Cruises van Celebrity Cruises kun je rechtstreeks boeken bij onder meer CruiseReizen.nl, Corendon, CruiseOnline, Zeetours, Cruise Travel, Stip Reizen en Sunweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.