Shadow

Op avontuur met een expeditiecruise

Expeditiecruises worden niet voor niets steeds populairder: op een avontuurlijke manier op een prachtig schip de mooiste natuurgebieden ontdekken. Wie wil dat nou niet?

Expeditiecruise©PR

Door de stijgende vraag naar expeditiecruises komen er ook steeds meer nieuwe expeditieschepen op de markt. In 2019 zijn dat er maar liefst tien en in 2020 nog eens vijf. Duikboten, helikopters, uitklapbare platforms, kajakken of volledig glazen balkons; deze nieuwste cruiseschepen bieden een optimale expeditie-ervaring.

Een expeditiecruise staat garant voor unieke ervaringen op unieke bestemmingen. Nu dergelijke cruises meer en meer worden aangeboden met luxueuze en ultramoderne schepen, is het niet moeilijk te verklaren waarom dit cruisesegment bij de reizigers aan populariteit wint. Zowel bij ervaren cruisegasten die op zoek zijn naar een totaal ander avontuur als ook bij reizigers die niet eerder een cruise boekten en op deze manier bestemmingen kunnen ervaren die moeilijk of niet op een andere manier te bereiken zijn.

Expeditiecruises naar de Galapagos-eilanden of de poolstreken

Avontuurlijk ingestelde liefhebbers van bijzondere natuurgebieden richten hun vizier steeds vaker op bestemmingen die toegankelijk zijn met een cruiseschip, zoals de Galapagoseilanden of de poolstreken. Deze cruiseschepen zijn veel kleinschaliger dan de reguliere cruiseschepen en speciaal toegerust om de natuur te ontdekken. Vonden in het verleden expeditiecruises vaak plaats op schepen die bijvoorbeeld voor onderzoek waren bedoeld, de nieuwe generatie expeditieschepen kenmerkt zich door comfort en innovatieve toepassingen om op een luxe manier om op expeditiecruise te gaan.

Boek een expeditiecruise bij Cruisewinkel

Voor de nieuwste expeditiecruises, expeditieschepen en het boeken van expeditiecruises: lees het volledige artikel op www.reisprofs.nl.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.