Cruiseprogramma van Holland America Line in 2015: Veel Europese cruises

Geplaatst door Redactie op 7 november 2014 om 11:16 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Holland America Line Europese cruisesWie interesse heeft in Europese cruises met Holland America Line (HAL) zit in 2015 gebakken. Het cruiseprogramma van Holland America Line in 2015 telt maar liefst acht schepen in voor cruises in Europa.

[adrotate banner=”22″]Het cruiseprogramma van Holland America Line in 2015 telt 62 unieke routes inclusief drie nieuwe routes, vier ‘maiden calls’ en 21 overnachtingen in Europese steden. Het ms Eurodam en het ms Nieuw Amsterdam, de twee ‘Signature Class’ schepen van Holland America Line, het ms Maasdam,  ms Prinsendam,  ms Rotterdam, ms Ryndam en ms Veendam maken wederom hun opwachting maken in Europa. Nieuw in het cruiseprogramma van Holland America Line in 2015 is het ms Zuiderdam (1.916 gasten) die in het Middellandse Zee gebied gaat varen.

Cruiseprogramma Holland America Line in 2015: van Noorwegen tot Turkije

Het cruiseprogramma van Holland America Line in 2015 vermeldt cruises naar alle hoeken van Europa: van de fjorden in Noorwegen tot de stranden van Turkije. De acht schepen varen routes door de gehele regio, waaronder Noord-Europa, de Noorse Fjorden, IJsland en de Oostzee; de Britse Eilanden; Canarische Eilanden; Italiaanse en Franse Riviera; Iberisch schiereiland; Zwarte Zee en het oostelijk- en westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Er zijn vier havens toegevoegd waar de schepen van Holland Ameria Line nooit eerder aanmeerden. Deze zogeheten ‘maiden calls’ zijn in Alta (Noorwegen), Paamiut (Groenland), Igoumenitsa (Griekenland) en Canakkale (Turkije). Diverse rondreizen worden aangeboden vanuit acht verschillende havens: Rotterdam, Ijmuiden, Barcelona, Civitavecchia, Venetië, Piraeus, Kopenhagen en Harwich.

Cruise verlengen

[adrotate banner=”4″]Vele cruises kunnen worden verlengd tot ‘Collectors Voyages’ van 14 tot 33 dagen. Deze langere routes combineren back-to-back routes waardoor gasten meer havens aandoen en meer tijd aan land hebben om de bestemming optimaal te ontdekken.

De Europese routes maken het voor gasten mogelijk om de poolcirkel over te steken en de middernachtzon te zien. Gasten kunnen op Ijsland een duik nemen in de beroemde ‘Blue Lagoon’ tijdens een bezoek aan Reykjvik, een excursie maken naar de rotstekeningen in Alta, op zeehondenjacht bij Paamiut of genieten van lokale wijn en kaas met uitzicht op de citadel van Calvi op Corsica. Het ms Rotterdam vertrekt 12 september voor de ‘Noorse Verkenningsreis’ waarbij gasten de beste kans hebben om het Noorderlicht te aanschouwen.

Cruiseprogramma Holland America Line boeken

Cruises uit het cruiseprogramma van Holland America Line in 2015 zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Cruiseprogramma van Holland America Line in 2015: Veel Europese cruises
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.