Shadow

Cruises met de Seabourn Venture: uniek expeditieschip van Seabourn

De Seabourn Venture is het nieuwste cruiseschip van ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn Cruise Line. Wat kun je verwachten van cruises met de Seabourn Venture en hoe gaat dit schip er uit zien?

Ultra luxe expeditie cruises met de Seabourn Venture

Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn / Aviareps
Artist impression van de Seabourn Venture. Cruises met de Seabourn Venture zijn nu al te boeken © Seabourn

De Seabourn Venture is het nieuwe ultraluxe expeditieschip van Seabourn Cruise Line. Het cruiseschip krijgt 132 luxueuze veranda suites met zeezicht. Alles op dit unieke expeditieschip is er op gericht om cruisereizigers zoveel mogelijk te laten genieten van hun bijzondere omgeving. Een van de noviteiten op de Seabourn Venture is de Bow Lounge. Deze bevindt zich op dek 6, helemaal aan de voorzijde van het schip. Via het voordek biedt het toegang tot het waterniveau, waardoor het de perfecte plek is om het onderwaterleven te bewonderen. Met slechts een paar passen sta je buiten op een uitkijkpunt.

Drones, touchscreens en grote schermen

De Bow Lounge op de Seabourn Venture © Seabourn
De Bow Lounge op de Seabourn Venture © Seabourn

Ook bevat de Bow Lounge touchscreens, een primeur voor Seabourn, die de locatie van het schip en navigatiekaarten tonen. Ook is er wetenschappelijke informatie beschikbaar over de reis van het schip. Grote schermen projecteren live-beelden van camera’s die aan de buitenkant van het schip zijn bevestigd en van een drone, die de lucht in gaat als het weer het toelaat.

Op touchscreen monitoren kunnen passagiers zelf op ontdekkingsreis met een live kaart, weersinformatie en details over aanstaande expedities. Expeditie teamleden zijn de hele dag beschikbaar in de lounge om vragen van gasten te beantwoorden en hulp te bieden bij het spotten van wilde dieren. Verder bevat de Bow Lounge een eigen pantry waar lichte maaltijden en snacks geserveerd worden.

De Bow Lounge biedt ook directe toegang tot de Bow Sprit op Dek 6 (als de omstandigheden het toelaten) om passagiers de ervaring te bieden voor op een schip te staan. De Seabourn Venture komp op 10 april 2022 in de vaart.

Cruises voor het inaugurele seizoen van de Seabourn Venture zijn al te boeken.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Cruise Travel, Captain Cruise, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

De Seabourn Venture zal later gezelschap krijgen van een tweede expditieschip. Dat wordt in 2022 verwacht en heeft nog geen naam. Eerder werd al bekend dat beide expeditieschepen uitgerust worden met onderzeeboten die tot 300 meter diep kunnen duiken.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.