Shadow

De beste cruiseschepen liggen aan wal!

De cruisewereld vaart, om deze woordspeling te gebruiken, op dit moment in zwaar weer. De coronacrisis gooide roet in het eten van alle cruisemaatschappijen. Er waren uitbraken aan boord en sommige schepen dobberden daardoor weken op zee voor ze weer ergens mochten aanmeren. Cruises werden geannuleerd en uitgesteld. Maar er gloort hoop.

Nico van Dijk van decruisegids te gast bij Spraakmakers

Beluister hier het interview.

De maatschappijen nemen allerlei maatregelen om uitbraken in de toekomst te voorkomen. En heel langzaam aan starten de eerste cruises weer. Lees maar eens wat de maatschappijen doen om cruisen zo veilig mogelijk te maken.

Boek je 2021 cruise

Kijk voor de beste aanbiedingen bij onder meer Captain Cruise, CruiseReizen.nl en Stip Reizen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws: meld je aan voor de nieuwsbrief.

Expertise van decruisegids

Al met al heel wat ontwikkelingen dus in de cruisewereld. Wat is de stand van zaken op 5 augustus 2020? De cruisegids staat bekend als goede informatiebron voor alles wat met cruises te maken heeft. En vanuit die positie werden we benaderd om over de stand van zaken in de cruisewereld mee te praten over cruises en cruiseschepen.

Nico van Dijk nam de honneurs waar en was op 5 augustus te gast bij NPO1 radio De Spraakmakers: de stand van zaken in de cruisesector.

Beluister en bekijk het interview over de stand van zaken in de cruisewereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.